Travel Zone

Onze contactgegevens

Turnhoutsebaan 532
2970 Schilde

Tel. +3233832310

info@travel-zone.be

Lic. 7085

Like us on Facebook

 • Door op regelmatige basis opleidingen te volgen beschikken wij over een up-to-date kennis, zo blijven we steeds op de hoogte van de laatste reistrends. Ook de vele studiereizen die wij als reisagenten maken zijn een toegevoegde waarde voor u als klant. Het totaalpakket van ervaring, ambitie, enthousiasme en professionalisme zorgt ervoor dat wij steeds op de juiste geïndividualiseerde manier advies kunnen verlenen.
 • Bij Travel Zone bent u op de juiste plek voor een zorgeloze vakantie en een leuk vooruitzicht.
 • Nood aan vakantie ? Tijd om te ontstressen ? Er gezellig tussenuit met uw partner ? Even weg van alles ? Op zoek naar de zon of naar de sneeuw ? Relaxen of actief bezig zijn ? Duizenden mogelijkheden, duizenden combinaties, duizenden dromen. Wij maken dit alles graag waar. Deel uw dromen met ons en wij zorgen voor uw iedeale vakantie.
 • Travel Zone maakt deel uit van Avitour, de grootste groep van onafhankelijke reisagenten. Dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan bepaalde touroperatoren. Hierdoor zijn wij ook niet verplicht om bepaalde producten naar voren te schuiven en kunnen we volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoen. Indien gewenst, plannen wij elk detail van uw à la carte vakantie. Ons doel : uw vakantiedromen werkelijkheid maken.

 

 

 • Bij Travel Zone staat de klant centraal. Wij luisteren naar al uw wensen en gaan aan de hand van uw verwachtingen en budget op zoek naar de perfecte vakantie op maat.
 • Wij raden aan om reservaties steeds via ons kantoor te maken. Wanneer er iets fout zou lopen bij een reis die geboekt werd via internet staat u er alleen voor. Wij, als erkend reisagentschap, nemen voor u dit risico weg. Verder zijn de administratieve stappen en boekingen een last die u bij ons laat liggen, zo kan u zelfs voorafgaand aan uw reis reeds zonder zorgen naar uw vakantie uitkijken.

10 voordelen van een reisbureau

 • Niet enkel de technische aspecten maken deel uit van uw reservatie. De raad van een professioneel reisadviseur is doorslaggevend voor een geslaagde vakantie. Op basis van uw wensen en dromen kan de reisagent een persoonlijk en geïndividualiseerd advies verlenen omtrent uw reiskeuze.
 • De regelmatige studiereizen die een reisagent maakt, bezorgen de klant een meerwaarde. De reisagent kan vanuit de eigen ervarigen omtrent bestemmingen, hotels en bezienswaardigheden advies verlenen en eventueel bijsturen.
 • Beroep doen op een reisbureau bespaart u tijd en zorgen. Uw droomreis wordt op maat aangepast en gereserveerd. Verder biedt een reisagent de garantie dat de planning van uw reis vlot verloopt en dat u steeds advies en informatie kan vragen. Ook na uw vakantie staat uw reisagent nog steeds voor u klaar.
 • Ten alle tijde staat uw reisagent ter beschikking. Voor, tijdens en na uw reis kan u steeds met al uw vragen bij de agent terecht.
 • Het aanbod van een reisagent is zeer uitgebreid en uiteenlopend. Bestemmingen wereldwijd en verscheidene touroperators maken deel uit van het aanbod. U kan in alle vrijheid en onafhankelijkheid deze verschillende mogelijkheden ontdekken bij het reisbureau.
 • Doordat een reisagent elke klant individueel opvolgt, kan u meegenieten van de vele ervarigen van andere reizigers.
 • Uw reisagent neemt verantwoordelijkheid en respecteert de voorwaarden die de ‘Geschillencommissie Reizen’ voorop stelt.
 • Een reis boeken via een erkend reisagent zorgt ervoor dat u verzekerd bent tegen elk financieel onvermogen. Moest het reisbureau of de touroperator in faling gaan, bent u uw geld niet kwijt. Dit in schril contrast met een reservatie via een website van een buitenlandse reisorganisatie of bij een niet-erkend reisbureau in België.
 • Uw reisagent biedt u assistentie in geval van onvoorziene omstandigheden, voor en tijdens uw reis. Zo kan u optimaal genieten van uw welverdiende vakantie.
 • U geniet van een professionele dienst na verkoop.
Vereiste formaliteiten www.diplomatie.be
Reisadvies (federale regering) www.diplomatie.be/nl/travel
Reisdocumenten www.diplomatie.be/nl/travel/traveldocs.asp
Schengen Visa www.eurovisa.info

 

KIDS-ID: NIEUWE IDENTITEITSKAART VOOR KINDEREN VAN -12 JAAR
Kinderen jonger dan 12 jaar moeten ofwel een Kids-ID (veiliggesteld elektronisch document van identiteit), ofwel een identiteitscertificaat (papier) bezitten. Beiden kunnen op aanvraag bij de gemeentediensten verkregen worden. Met de Kids-ID wordt getracht om het identiteitscertificaat te vervangen, maar dit is nog niet beschikbaar in alle gemeenten. De Kids-ID wordt als reisdocument aanvaard in alle landen van de EU, behalve in Bulgarije, Litouwen, Roemenië en Slovakije.De wachttijd bedraagt MINIMUM 3 WEKEN vanaf de datum van aanvraag.
Kostprijs 3 €

Snelprocedure:

Afgiftetermijn : 4 werkdagen
Kostprijs : 78,65 €

Of nog sneller :

Afgiftetermijn : 3 werkdagen
Kostprijs : 130,68 €

Voor meer informatie kunt u terecht bij de gemeentediensten. Denk eraan tijdig uw aanvraag in te dienen.

TURKIJE - BELANGRIJK ADVIES

De controle aan de Turkse luchthavens voor de geldigheid van de reisdocumenten werd verstrengd. De reizigers voor Turkije moeten in het bezit zijn van een identiteitskaart die tot minstens drie maanden na datum van de terugreis geldig is. Deze regel is eveneens van toepassing op de internationale paspoorten.

Belangrijk: bij aankomst zal de reiziger een visum moeten kopen.

Onze contactgegevens

Turnhoutsebaan 532
2970 Schilde

Tel. +3233832310

info@travel-zone.be

Lic. 7085

Like us on Facebook

Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met het gebruik van persoonlijke gegevens
voor statistische informatie met betrekking tot browsen (wat zijn cookies?)
Zie het privacybeleid voor meer informatie.