Anders dan Anders rondreizen: 4 favorieten uit nieuwe brochure

Rondreis in de kijker bij Travel-Zone

De nieuwe brochure van Anders dan Anders is er. Boordevol inspirerende reisprogramma’s. We selecteerden alvast 4 van onze favoriete rondreizen.

Over deze Rondreis in de kijker

Travel-Zone Selectie uit het rondreizen-aanbod van Anders dan Anders

Uit het uitgebreide aanbod reisprogramma’s van Anders dan Anders helpt Travel-Zone  je graag het programma kiezen die best bij je wensen past. We selecteerden alvast 4 van onze favoriete reizen als inspiratie.

  • Kirgizië, Kazachstan & Oezbekistan
  • Saoedi-Arabië
  • Peru
  • Jordanië

Kirgizië, Kazachstan & Oezbekistan

18-daagse rondreis met Anders dan Anders

De Centraal Aziatische regio kent een rijke geschiedenis en dat zul je tijdens deze rondreis uitgebreid ervaren. Van de semi-nomaden en tradities in Kirgizië tot de architecturale parels en mythische madrassa’s van de zijderoute.

Rondreis Saoedi-Arabië

12-daagse rondreis met Anders dan Anders

Deze nieuwste rondreis laat je kennismaken met de culturele hoogtepunten van Saoedi-Arabië, van de woestijnstad van de Nabateeërs: Hegra, Dadan en zijn leeuwentombes tot de lemen spookstad Al’Ula en het oude stadsgedeelte Al Balad in Jeddah.

Rondreis Jordanië

11-daagse rondreis met Anders dan Anders

Tijdens deze rondreis door Jordanië maak je kennis met de Romeinse grandeur te Jerash, Arabische fresco’s uit de 8ste eeuw, de arendsnesten van Saladin en de kruisvaarders. Laat je meevoeren naar vervlogen tijden en voel je even Lawrence of Arabia.

Peru

21-daagse met Anders dan Anders

Deze actieve reis neemt je mee van de Peruviaanse jungle in Iquitos naar indrukwekkende Inca bolwerken in de majestueuze Andes. Noord en Zuid komen beide aan bod en zorgen ervoor dat zowel de natuur- als de cultuurliefhebber niet op zijn honger blijft zitten.

Nieuwe brochure Anders dan Anders boordevol rondreizen

Blader door de nieuwe inspirerende reisprogramma’s van Anders dan Anders. Doe ideeën op en droom van je volgende verre bestemming.

Blader door de nieuwe brochure

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Anders dan Anders

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren