Vlieg rechtstreeks naar Mauritius en nog verder

Familievakantie in de kijker bij Travel-Zone

Droom je van een paradijselijke strandvakantie op Mauritius, Réunion, Madagaskar of een andere tropische bestemming in de Indische Oceaan? Met Air Belgium kan je rechtstreeks naar Mauritius vliegen en aansluitend met Air Mauritius naar eilanden in de buurt! Of combineer met een safari in Zuid-Afrika.

Over deze Familievakantie in de kijker

Mauritius: het paradijs

Mauritius is een idyllisch eiland met prachtige witte stranden en azuurblauwe wateren, maar ook een verrassend groen en kostbaar hinterland. Ontdek ongerepte landschappen, weelderige vegetatie en panoramische vergezichten. Laat je bovendien onderdompelen in een smeltkroes van culturen die samen een levendige sfeer creëren. En de culinaire ontdekkingsreis die je te wachten staat is de kers op de taart.

Bekijk ook onze 3 hotel tips voor een exotische winterzon vakantie op Mauritius.

Rechtstreekse vluchten Mauritius

Air Belgium dat rechtstreeks vanuit Zaventem naar Mauritius vliegt, heeft nu een partnership met de prestigieuze nationale luchtvaartmaatschappij Air Mauritius gesloten.

Hierdoor kan je voortaan via Mauritius ook vlot verder naar andere droombestemming vliegen in de Indische Oceaan zoals Madagaskar, Rodrigues en Réunion.

Combinatie safari Zuid-Afrika & strandvakantie Mauritius

Ook kan je vanaf nu een Zuid-Afrika safari makkelijk combineren met een strandvakantie op Mauritius. Vlieg met Air Belgium bijvoorbeeld rechtstreeks van Brussel naar Johannesburg voor een safari in Zuid-Afrika. Vlieg daarna met Air Mauritius van Zuid-Afrika naar Mauritius en keer met Air Belgium uiteindelijk rechtstreeks terug naar Brussel.

Welke vakantiedromen kunnen we voor u waarmaken? Laat het ons weten!

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Air Belgium, Air Mauritius

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren