2 hotel tips voor je luxe citytrip Rome

Persoonlijke hotel tips Travel-Zone
Six Senses Rome
Bulgari Hotel Rome

Citytrip in de kijker bij Travel-Zone

Rome is een van onze favoriete citytrip bestemmingen. Uniek cultureel erfgoed, fantastische shopping mogelijkheden, zalig lekker eten … La dolce vita ten top. Begin juni gingen we op citytrip en kwamen we terug thuis met 2 hotel tips die we graag met je delen!

Over deze Citytrip in de kijker

Six Senses Rome

Nog maar open sinds het begin van de lente en nu al een van onze favoriete hotels in Rome. Gelegen aan de Piazza di San Marcello, op een steenworp van belangrijke bezienswaardigheden zoals de Trevifontein en het Pantheon, op wandelafstand van de luxe winkelstraten van Rome: Via Condotti, Frattina en Borgognona.

Het hotel is genesteld in een oud palazzo, op zichzelf een schatkamer vol wonderen. Van de monumentale marmeren trap tot de pas gerestaureerde 600 jaar oude zuilen. In de Six Senses Spa kan je herbronnen in een heerlijke wellness volgens de oude kunst van het Romeinse baden met een moderne touch. Absolute tip in Six Senses Rome is de rooftop bar met prachtig uitzicht. Hier ligt de oude stad echt aan je voeten.

Bulgari Hotel Rome

Ook nog maar net geopend en een al even klassevolle hotel tip voor een citytrip in Rome: het Bulgari Hotel. Tot in je eigen suite baad je in een sfeer geïnspireerd door de keizerlijke pracht van de uitzonderlijke locatie aan de Piazza Augusto Imperatore. Met uitzicht op het Mausoleum van Keizer Augustus.

Je logeert op slechts enkele minuten wandelen van Via del Corso, Piazza di Spagna en de historische Bulgari boutique aan de Via Condotti. Een grote aanrader dus als je liefhebber bent van Bulgari luxe accessoires.

Bestemming(en):

Soort reis:

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren