We zijn uw reisbureau in Schilde

Sinds 2009

Heidi werkte al 17 jaar in de reissector, toen ze in 2009 besliste om haar eigen reisbureau Travel-Zone in Schilde te lanceren. 
 
De ambitie om heel de wereld te ontdekken en haar passie voor reizen te delen met iedereen die van een zorgeloze vakantie wil genieten, was haar grootste drijfveer. 
 
Al vlug bleek Heidi handen tekort te komen en groeide Travel-Zone uit. Gaandeweg voegden Nathalie, Katrien, Sonja en Dominique zich bij het team. Samen bieden ze meer dan 100 jaar aan reiservaring.
 
Zo kunt u bij Travel-Zone altijd rekenen op een grondige expertise en uitgebreide persoonlijke kennis.

Ontdek ons team en hun specialiteiten

Heidi

Met veel trots Travel-Zone gestart in 2009

Van mijn 25 jaar in de boeiende reissector, heb ik al 13 jaar in mijn eigen reiskantoor Travel-Zone. Mijn grootste motivator is om heel de wereld zelf te kunnen ontdekken en die ervaringen met u te kunnen delen. Intussen zijn we aardig op weg om veel bestemmingen van mijn reisbucketlist af te vinken. Reizen maakt me dan ook zeer gelukkig.

Favoriete bestemming:

Cruisevakanties vind ik de leukste vakanties om in korte tijd, elke dag veel nieuwe dingen te ontdekken zonder altijd te moeten in- en uitpakken. De Griekse eilanden, baai van Kotor, Alaska, Spitsbergen en de Galapagos zijn voor mij de mooiste cruise en expeditie bestemmingen.

Uiteraard beleefden we al veel leuke ervaringen tijdens die reizen. Zwemmen met de zeehonden in de Galapagos, parapente boven Club Med Valmorel, drijvende ijsschotsen, kajakken op Lake Louise … Ook de jaarlijkse skivakanties en citytrips met de vriendinnen vind ik zeer leuk.

Specialiteit:

Graag help ik u om samen met u uw droomreis te organiseren en uw droombestemming te ontdekken.

Mooiste vakantieherinnering:

De meest memorabele reis voor mij is veruit onze groepsreis naar Antarctica. Puur genieten op het einde van de wereld in een absolute oase van rust, aan boord van het prachtige expeditieschip van Hapag-Lloyd Cruises. De pinguïns en de ijsschotsen hebben toen absoluut mijn hart veroverd.

Nathalie

In dienst sinds:  

Met meer dan 34 jaar ervaring in de boeiende wereld van reizen en sinds 2014 aan de slag bij Travel-Zone ben ik, Nathalie Sampers, graag dé persoon om u een zorgeloze vakantie te bezorgen. Te land, ter zee en in de lucht.

Favoriete bestemming:

Olé, Spaanse oorden zijn mijn favoriet!

Specialiteit:

Hallo, Bonjour, Hola vakantieliefhebber. Voor u de ultieme droomvakantie uitstippelen tot in de allerkleinste details?

Gaat u met uw reispas binnenkort naar een droombestemming? Zet alles alvast klaar en ik zorg voor een mooi gebaar … dit alles om nooit nog te vergeten.

Mooiste vakantieherinnering:

Flaneren langs het azuurblauwe water met de meest Instagrammable stranden van de Malediven, heerlijk wegdromen op het pooldeck van die ultieme cruise of mijn ervaring om nooit te vergeten: een helikoptertour over het tropische eiland Mauritius. Stuk voor stuk prachtige vakanties met elk hun eigen identiteit.

In dienst sinds:  

Mijn starttijd bij Travel-Zone gaat terug naar 2018, hiervoor kon je me vinden bij Thomas Cook.

Favoriete bestemming:

Met koudere oorden kan jij mij steevast bekoren.

Zonder twijfel is mijn favoriete bestemming één met veel natuur en boeiend zoals: USA, IJsland, Noorwegen, de Alpen.

Verschillende plaatsen ontdekken tijden een cruise vind ik ook steeds leerrijk.

Specialiteit:

Na vele opleidingen en testen ben ik in 2021 verkozen tot Amerika specialist in de reissector. Deze award nam ik met heel veel plezier in ontvangst. Hij staat nu naast de Travel Award voor beste reisagente 2015.

Met heel veel enthousiasme stel ik dan ook graag uw perfecte rondreis in de USA en West-Canada voor.

Mooiste vakantieherinnering:

De post rondbrengen met een watervliegtuig op Vancouver Island, papegaaiduikers spotten in Ijsland, de zonsopgang beleven over de Grand Canyon, Klettersteigen in de Dolomieten, kajakken tussen de alligators in Florida.

Sonja

In dienst sinds:  

Sinds 2000 ben ik actief in de reissector. Na 12 jaar mijn eigen reiskantoor te hebben gerund, voel ik mij nu perfect op mijn plek in het Travel-Zone team.

Favoriete bestemming:

Zuid-Amerika, Afrika & paradijselijke eilanden

Specialiteit:

Ik ben mijn hart in Afrika verloren en stel uw droomreis op maat, met heel veel plezier samen. Maar evengoed kan je bij mij terecht voor een prachtige exotische bestemming.

Mooiste vakantieherinnering:

Een 5-daagse trekking naar de archeologische site, Ciudad Perdida, in Colombia. Deze verloren stad is gelegen op circa. 1.200 meter hoogte in de Sierra Nevada.  De stad is gesticht door de Tayrona indianen, die hier rond 650 na Christus leefden.  Hiermee is Ciudad Perdida ouder dan het bekendere en meer toeristische Machu Pichu. Je wordt tijdens de tocht beloond met bijzonder mooie aangezichten; verkoelende meertjes, prachtige watervallen en groen begroeide bergkliffen om je heen…

Afsluiten doe je je vakantie in het pareltje Nuqui. Ongerepte stranden in een onaangetaste natuur. De walvissen die hier in grote getale rondzwemmen, maken het nog indrukwekkender!

Dominique

In dienst sinds:  

Komende uit de paramedische sector maakte ik in 2018 de overstap naar toerisme, meer bepaald het golftoerisme. Sinds november 2023 ben ik bij Travel-Zone aan de slag.

Favoriete bestemming:

Niets leuker dan nieuwe bestemmingen te ontdekken vanop de mooiste golfbanen. In top golflanden als Spanje en Portugal maar ook verder weg in Mauritius of Abu Dhabi, Dubai bijvoorbeeld.

Specialiteit:

Ik help je graag bij de realisatie van je gedroomde golfvakantie. Lees hier alvast mijn persoonlijke top 5 golfbestemmingen.

Mooiste vakantieherinnering:

Ik had al het geluk om op geweldige banen te spelen, maar mijn golfvakantie in Dubai was extra bijzonder. In The Els Club speelde ik een hole-in-one, bovendien vereeuwigd in de inkomhal.