3 Tophotels Griekenland & Cyprus

Casa Cook Samos
Ikos Odisia
Hotel Cap St Georges

Vliegvakantie in de kijker bij Travel-Zone

Travel-Zone selecteerde 3 verborgen parels. Ontdek deze tophotels in Griekenland en Cyprus.

Over deze Vliegvakantie in de kijker

2 Tophotels Griekenland

Casa Cook Samos

Casa Cook Samos is een sereen hotel op het prachtige eiland Samos. Romantische wijngaarden, groene natuur met fruitbomen en helderblauw water. De bouw is geïnspireerd op traditionele Griekse huizen en het voelt aan als een klein dorp.

De zwembaden zijn hierbij steeds het centrum van het dorp met knusse hoekjes voor wat privacy. Casa Cook Samos heeft een luxueuze uitstraling met aardse texturen en kleuren voor een rustgevend gevoel.

Tot rust komen kan ook in de mooie spa. Casa Cook Samos heeft directe toegang tot het strand, dus ook een stranddag is nooit ver weg.

Ikos Odisia – Corfu

Gelegen in de prachtige baai van Dassia en omgeven door de groene natuur, doet dit gloednieuwe Ikos Resort op Corfu glamoureus zijn intrede.

De luxueuze kamers en suites liggen verspreid over het domein waardoor ze harmonieus opgaan in het weelderige landschap. Overal in het resort heeft u een schitterend uitzicht op de Ionische Zee.

De bekroonde Infinite Lifestyle, die Ikos zo uniek maakt, zorgt ook in Ikos Odisia dat u ongelimiteerd kunt genieten van alle culinaire hoogstandjes die dit resort en verschillende lokale restaurants te bieden hebben. De vele sportfaciliteiten en activiteiten voor kinderen zorgen ervoor dat zowel u als uw kroost zich hier geen moment vervelen.

1 Tophotel Cyprus

Hotel Cap St Georges

Hotel Cap St Georges behoort bij de absolute tophotels van Cyprus en opende in juni de deuren. Het schitterende resort geniet van een rustige en idyllische ligging aan het Akamas National Park, langs de prachtige rotskusten.

De gekozen materialen spreken eveneens tot de verbeelding: van de unieke marmers in de imposante lobby, de architectuur met lokale, Cypriotische natuursteen tot meest luxueuze ligbedden aan het zwembad en het strand. De kamers en suites in het resort zijn uiterst elegant ingericht en baden in het licht en behoren tot de ruimste van Cyprus.

’s Avonds is de ‘Agora Village Square’ de place to be met de verschillende uitstekende restaurants, luxueuze shops en zelfs een mini cinema. Herbronnen kan u in de uitstekende ‘Cleopatra Spa’ van maar liefst 2585 m² waar u ondermeer geniet van de beste holistische behandelingen en kunt gebruikmaken van het prachtige binnenzwembad en talloze ontspanningsmogelijkheden. Kortom, welkom in Cyprus nieuwste topadres!

Bestemming(en):

Soort reis:

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren