5 redenen waarom golf & cruisen een perfecte combinatie is

Ontdek uitzonderlijke golfbanen over de hele wereld
Jij speelt en geniet, wij zorgen wel voor al de rest
Verbeter je handicap zowel aan boord als aan wal
Altijd een ervaren Golf Pro mee aan boord van EUROPA 2
Vaar van golf naar golf met het beste cruiseschip ter wereld*

Cruise in de kijker bij Travel-Zone

Een Golf & Cruise vakantie is zonder twijfel een ideale manier om je golfpassie te combineren met het ontdekken van verschillende mooie plekken in de wereld. Samen met Hapag-Lloyd Cruises kunnen we exclusieve Golf- & Cruisereizen aanbieden waarbij de beste greens voor u gereserveerd zijn. Golfers met een handicap van –36 of beter kunnen op deze eersteklas banen samen met PGA-professionals spelen. Aan boord van EUROPA 2 biedt Hapag-Lloyd Cruises bovendien golfsimulator(s) en moderne videoanalyses aan om uw techniek te perfectioneren.

Over deze Cruise in de kijker

Golfen en cruisen, een ideale match

1. Ontdek uitzonderlijke golfbanen

Of het nu Golf du Cap d’Agde bij Sete is, de Woodlands Country Club in Portland met dat Indian Summer-gevoel of de Newport National Country Club met uitzicht op de nabijgelegen Atlantische Oceaan, droombanen over de hele wereld wachten erop dat u ze bespeelt – zonder zelfs maar te hoeven spelen. van hotel moeten wisselen. Er zijn zoveel verschillende uitdagingen om aan te gaan en onvergetelijke herinneringen om op slechts één cruise op te doen.

2. Speel en geniet, we zorgen wel voor al de rest

Bij Hapag-Lloyd Cruises geniet je van een uitzonderlijke service voor een fantastische golfervaring. Je hoeft je enkel maar te concentreren op je passie voor golfen. Of het nu gaat om de bagageservice, schoenpoetsen en clubschoonmaak of transfers van en naar de baan met een Engelssprekende gids, u kunt er gewoon van genieten in de wetenschap dat alles al is geregeld en u kunt zich verheugen op een scala aan culinaire lekkernijen aan boord voor en na je wedstrijden.

3. Verbeter je handicap aan wal én aan boord

Wil je nog steeds een balletje slaan op de beste banen ter wereld als je op volle zee bent? U hoeft niet verder te zoeken dan de ultramoderne golfsimulators op de EUROPA 2 met geïntegreerde videoanalyse. Bovendien kunt u met behulp van de videoanalyseapparatuur je individuele slagtechniek verbeteren en je nieuw verworven kennis direct in een spel in de simulator toepassen – effectiever kan gewoon niet.

4. Altijd een ervaren Golf Pro aan je zijde

Bij elke cruise met EUROPA 2 van Hapag-Lloyd Cruises is er een gerenommeerde PGA-professional mee aan boord die je vergezelt terwijl je op de mooiste greens langs de vaarroute speelt, die je graag deskundige antwoorden geeft op al je vragen en je verwelkomt voor interessante gesprekken aan boord. Onze cruises worden afgerond met gezellige bijeenkomsten, waar je elkaar onder golfliefhebbers kunt ontmoeten en naar hartenlust kan praten over je favoriete sport met de Golf Pro en medegolfers.

5. Vaar van golfbaan naar golfbaan met het beste cruiseschip ter wereld

Aan boord van EUROPA 2, meermaals verkozen tot beste cruiseschip van de wereld, geniet je van de rust van een yacht en tegelijk de faciliteiten van een klein resort. Aan boord van de EUROPA 2 kunt u met maximaal 500 gasten genieten van het hoogste niveau van ongedwongen luxe.

 

Geniet nog tot 31 januari van straffe zomer cruise deals bij Hapag-Lloyd Cruises ➜

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren