Allura: nieuw schip Oceania Cruises

Zomer 2025: Cruises Middellandse Zee met Allura
Zomer 2024: Cruises Middellandse Zee met Vista
Blader door de Allura brochure van Oceania Cruises

Cruise in de kijker bij Travel-Zone

In 2025 brengt Oceania Cruises met Allura een gloednieuw schip in de vaart, identiek aan vlaggenschip Vista dat vorig jaar zijn debuutseizoen maakte. Met de twee zusterschepen voor 1.200 gasten legt de rederij de lat weer wat hoger, stijlvoller en luxueuzer dan de eerdere generatie schepen. Qua indeling is de nieuwe scheepsklasse tegelijk vergelijkbaar met de Marina en de Riviera. Als trouwe gast voel je je dan ook snel thuis.

Over deze Cruise in de kijker

Zomer 2025: Cruises Middellandse Zee met Allura

Tijdens zijn maiden season in 2025 doorkruist de Allura eerst de Middellandse Zee naar iconische kuststeden en minder bekende juweeltjes. Na een mediterrane zomer zet het schip koers naar Noord- Amerika om dan te overwinteren in de Caraïben.

Zomer 2024: Cruises Middellandse Zee met Vista

Met de Vista kan je nog deze zomer kiezen uit een gevarieerd aanbod cruises in de Middellandse Zee. Cinque Terre, Santorini en Antalya? Mallorca, Sicilië en Istanbul? Contacteer ons om te proeven van je favoriete mediterrane bestemmingen aan boord van de Vista.

Brochure Allura van Oceania Cruises

Meer weten over de Allura, het nieuwste schip van Oceania Cruises? In de Allura brochure vind je alle extra info en details over het ship, net als de verschillende vaarroutes en culinaire cruises in de Middellandse Zee.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren