Club Med Cap Skirring: winterzon vakantie Senegal

Club Med in de kijker bij Travel-Zone

Vanaf oktober kan je in Senegal Club Med Cap Skirring herontdekken, dat na meer dan vijftig jaar een make-over krijgt. Een verrassende tip voor een winterzon vakantie, op slechts 6-tal uur vliegen recht naar het zuiden!

Over deze Club Med in de kijker

Club Med in Senegal

Een haast legendarisch Club Med Resort, langs een met palmbomen omzoomd strand dat zich kilometerslang uitstrekt … In Club Med Cap Skirring logeer je tussen de palmbomen, vlak aan het strand.

In de schaduw van de rieten daken van het resort vind je de beste plek om heerlijk te relaxen. In je persoonlijke oase van rust kunnen enkel de overvliegende pelikanen je middagdutje nog verstoren.

Ook goed toeven is het op het terras van Beach Lounge, sierlijk geïntegreerd in het omliggende tropische bos. Cap Skirring is een geliefd resort bij golfliefhebbers. De unieke 9-holesbaan loopt op sommige delen zelfs langs de zee.

Of wat dacht je van een boottocht met een catamaran, de bush verkennen met een jeep of tussen de mangroves varen met een kano? Om je onder te dompelen in de couleur locale, regelen we graag een hengelexcursie op de ‘bolongs’, de kenmerkende zoutwaterkanalen van de Senegalese kust. Of maak kennis met de kleurrijke festiviteiten, rituelen en dansen van het Diola-volk.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren