Culinaire cruises met Oceania Cruises: de beste gastronomie op zee

The Finest Cuisine at Sea
Cruises met hoogstaande gastronomie
Gastronomisch genieten met Oceania Cruises

Cruise in de kijker bij Travel-Zone

Letterlijk en figuurlijk van de wereld proeven? Wie in zee gaat met Oceania Cruises, krijgt een ongeëvenaarde culinaire cruise voorgeschoteld. Doorspekt met gastronomische verwennerijen voor foodies en lekkerbekken. ‘The Finest Cuisine at Sea’ is geen holle slagzin, maar een mantra die de rederij zowel aan boord als aan wal weet door te trekken.

Over deze Cruise in de kijker

Maître Cuisiniers de France

“Onze passagiers een voortreffelijke gastronomische ervaring bezorgen, dat is de basis van alles wat we doen. Zowel aan boord van elk van onze schepen, als op al onze bestemmingen wereldwijd”, bevestigen chefs Eric Barale en Alexis Quaretti. Respectievelijk ‘Vice President of Culinary’ en ‘Senior Culinary Director’, en allebei bekroond met de prestigieuze eretitel ‘Maître Cuisiniers de France’.

Cruises met hoogstaande gastronomie

Om die hoge ambities waar te maken, laat Oceania Cruises niets aan het toeval over. De schepen zijn toegespitst op hoogstaande gastronomie. Met meer kombuisruimte en opslagruimte voor verse ingrediënten dan om het even welke cruisemaatschappij.

Ook op vlak van service worden altijd alle zeilen bijgezet. Maar liefst de helft van de crew is bezig met koken of met de bediening. Er is één chef-kok per tien gasten, en zoals in elk lekker restaurant, worden alle gerechten à la minute bereid.

Fine dining aan boord

Elk schip herbergt een selectie specialiteitenrestaurants, allemaal all-inclusive. Klassiek steakhouse Polo Grill? Franse cuisine of kosmopolitische Parijse bistro bij Jacques? Of gedurfd Aziatisch? Probeer in Red Ginger zeker de spicy geroosterde eend met watermeloen, cashew, munt en Thaise basilicum.

In Toscana eet je dan weer authentiek Italiaans. En zoals de Toscaanse keuken voortkwam uit rijke familietradities, proef je hier goed bewaarde familierecepten van de moeders en grootmoeders van de Italiaanse culinaire crew.

Cruise met culinaire excursies

Dat je schip wat langer blijft liggen heeft zo zijn voordelen. Zo heb je ruim tijd om je gastronomische reis ook aan land verder te zetten. Ideaal om vrij op ontdekking te gaan, maar proef zeker van de culinaire excursies. Ze brengen je bestemming helemaal op smaak.

Een voorproefje? Laat je op sleeptouw nemen door Stockholm, vorig jaar nog uitgeroepen tot Europese Hoofdstad van de Gastronomie. Ontdek een innovatieve cuisine, doordrenkt in traditie en fusion.

Marktbezoek met chef-kok

In Saint-Tropez ontdek je de 18e-eeuwse wijnmakerij van het historische Château de Saint-Martin. Proef hun cru classés en geniet van een typisch Provençaalse lunch in combinatie met drie speciaal geselecteerde wijnen. Of ga samen met de chef-kok op pad naar een lokale markt op Corfu. Proef artisanale streekproducten en kies je favoriete ingrediënten voor de kookworkshop terug aan boord.

Het leven aan boord van Oceania Cruises?

De luxe is eerder ingetogen en relaxed dan overdadig. Geen formele soirées in smoking of galajurk bijvoorbeeld, wel elegante en casual gezelligheid.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren