Golfvakantie Curaçao

Ideale combinatie van golfen, couleur locale en relaxen in de zon
Curaçao scoort als golfbestemming 9,0/10 op Leadingcourses.com
Old Quarry Golf Course: PGA golfpro uit het Antwerpse

Golfvakantie in de kijker bij Travel-Zone

Op Curaçao geniet je het hele jaar door van een aangenaam klimaat, een stralende zon en het zachte briesje van de passaatwind. Haar authentieke bevolking en kleurrijke cultuur maken Curaçao tot een veelzijdig eiland in de Caribische Zee. Wie dit combineert met een vleugje golf, krijgt een mooie mix van actie, relaxen en cultuur.

Over deze Golfvakantie in de kijker

Populairste golfbaan Caraïben

In hoofdstad Willemstad kom je op vlak van cultuur alvast niets tekort. De historische, pastelkleurige panden aan de Handelskade, bijvoorbeeld. Omwille van hun koloniale geschiedenis en iconisch karakter voor heel Curaçao, staan de gebouwen op de Unesco Werelderfgoedlijst. Nood aan ontspanning? Neem een pauze aan een van de vele stranden en baaien die ook bij duikers enorm geliefd zijn. Laat je in de watten leggen in een spa, of geniet van de zwoele muziek van het eiland.

Golfen op Curaçao doe je in een tropische omgeving met vergezichten over de Caribische Zee en het ruige binnenland. Het eiland telt twee 18-holesgolfbanen en één van 9. De Old Quarry Golf Course aan het Santa Barbara Beach & Golf Resort ligt aan de beschutte baai van het Spaanse Water. Leadingcourses.com rankt de Old Quarry als 7e van de in totaal 114 golfterreinen in de hele Caraïben. De baan is bovendien de populairste van het hele gebied.

Bonusweetje: de PGA golfpro van de Old Quarry Golf Course is een Belgische uit het Antwerpse!

Golfen op Curaçao op eeuwenoude plantage

Liever een balletje slaan in de prachtige Blue Bay Golf Club Curaçao? Het clubhuis ligt in het hart van het resort Blue Bay: een eeuwenoude plantage. De 18 holes van Blue Bay zijn geschikt voor spelers van alle niveaus, met verschillende natuurlijke hoogtes, zand, zee en rotsen. Pal aan de Caribische Zee. Hier kregen veel golfers het spelletje onder de knie.

In villawijk Emmastad in Willemstad vind je de kleinste golfbaan van het eiland. De Curaçao Golf & Squash Club, 9 holes in een oase van rust. Heel typerend aan de club zijn de cactushindernissen, verder gooit vooral de gastvrijheid bij veel golfers hoge ogen.

Bestemming(en):

Soort reis:

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren