Golfvakantie Dominicaanse Republiek naar beste holes van de Caraïben

Punta Espada Golf Club
Golf La Cana
Corales
Dye Fore
Teeth of the Dog

Golfvakantie in de kijker bij Travel-Zone

De Dominicaanse Republiek werd al meermaals bekroond tot Golfbestemming van het Jaar van Latijns-Amerika en de Caraïben. En dat is niet gestolen. Maar liefst 5 van de allerbeste golfbanen in de Caraïben ligt namelijk hier, op een boogscheut van elkaar. Probeer ze alle vijf zelf tijdens één golfsafari.

Over deze Golfvakantie in de kijker

5x golfen op de Dominicaanse Republiek

Punta Espada Golf Club

Hét vlaggenschip van alle Dominicaanse golfterreinen is Punta Espada Golf Club in Punta Cana. De nummer 1 golfbaan van de hele Caraïben en op plaats 8 van de meer dan 20.000 wereldwijd. Leuk om weten: het ontwerp is van de hand van golfbaanarchitect Jack Nicklaus, door de meesten nog steeds beschouwd als de beste speler aller tijden.

Golfen in La Cana

Ook La Cana mag je tot Dominican’s finest rekenen, op een halfuurtje langs de kustlijn. De korte banen Tortuga en Arrecife vatten de Caraïben mooi samen in verschillende parcours met zicht op zee of pal op het strand. De 9-hole van Hacienda wijst je de weg door de tropische vegetatie van het hinterland.

Golfen in Corales

Nog geen 7 km verder heb je het terrein van Corales met maar liefst zes parcours langs de rotskliffen. De laatste drie holes noemen ze hier de Elleboog van de Duivel, naar de heel uitdagende, U-vormige 18e hole langs de baai.

Golfen in Dye Fore

Zet je golfsafari verder in La Romana, op een uurtje rijden. De golfterreinen van Dye Fore liggen in de adembenemende vallei van de Chavón-rivier, een van de beroemde decors van Apocalypse Now. Wie de misleidende stijl van baanarchitect Pete Dye kent, heeft de beste kans op scoren.

Teeth of the Dog

Ook de pikante holes van Teeth of the Dog zetten je steeds weer op het verkeerde been. Dat de intimiderende golven bijna tot op het terrein uiteen lijken te spatten, is een extra dimensie voor je spel. Krijg jij deze baan getemd?

Bestemming(en):

Soort reis:

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren