Golfen in Frankrijk aan het Meer van Genève

Top 10 golfbaan van Frankrijk, uit 664 golfterreinen
Golfinstructeurs opgeleid door vermaard golfcoach David Leadbetter himself
Sterrenrestaurant Les Fresques

Golfvakantie in de kijker bij Travel-Zone

Een golfvakantie in Frankrijk met alles erop en eraan? Noteer een verblijf in het Evian Resort dan met stip in je bucketlist. Voor de Golf Academy werkt het golfresort samen met David Leadbetter, een van de meest gerenommeerde instructeurs ter wereld. Lees hier hoe een dagje golf in het Evian Resort verloopt.

Over deze Golfvakantie in de kijker

Coach met 26 majors

9 uur. Je persoonlijke coaches wachten je op in de Evian Resort Golf Club Academy. Op het oefenterrein van 4 holes kan je je helemaal uitleven om je swing te verfijnen. Je geniet van een golfprogramma van zes trainingsmodules op maat, uitgedokterd door David Leadbetter zelf.

Al sinds de jaren 80 kan de methode van David Leadbetter op wereldwijde erkenning rekenen, toen hij golfpro Nick Faldo naar zes majors loodste. Tot op vandaag behoort Faldo nog steeds tot de meest succesvolle Europese spelers ooit. Als coach behaalde Leadbetter in totaal 26 majors. In 2017 kreeg hij de onderscheiding van PGA Teacher of the Year.

Evian Championship

12 uur. Na een gastronomische en verfrissende stop onder de populieren van het Chalet du Golf-terras, betreedt je het terrein van de Evian Resort Golf Club. Strijdtoneel van de jaarlijkse Evian Championship: de enige major bij de vrouwen op het Europese vasteland.

De technische greens en strategische obstakels van de 18 holes weerspiegelen de allure van het toernooi. Dat de grootsten der aarde hier al meer dan 25 jaar ontvangen worden, zorgt voor kippenvel.

16 uur. Eenmaal terug in Hotel Royal 5*, geniet je van een frisse duik in het overloopzwembad. Een moment van welverdiende ontspanning.

19.30 uur. Op het terras van sterrenrestaurant Les Fresques sluit je de dag af met een heerlijk diner aan het Meer van Genève.

Je verblijf tijdens deze golfvakantie in Frankrijk: het Evian Resort

Het Evian Resort aan de zuidelijke oever van het Meer van Genève is een complex van twee luxehotels: Hotel Royal (5* Palace) en Hotel Ermitage (4*). Welk verblijf je ook kiest, het is de ideale uitvalsbasis om de regio rond het Meer van Genève te verkennen.

De steden rond het Meer van Genève verkennen na een spelletje golf? Dankzij de snelle boot Evian One sta je in een mum van tijd sta in Lausanne, Genève of Montreux.

Bestemming(en):

Soort reis:

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren