Grecotel: luxe resorts voor een vakantie naar Griekenland

Typisch Griekse gastvrijheid
Sublieme luxe resorts Griekenland
Lux Me: ultra all inclusive Griekenland

Vliegvakantie in de kijker bij Travel-Zone

Het verhaal van Grecotel begon net geen 50 jaar geleden. Meer bepaald bij de broers Nikos en Takis Daskalantonakis in hun geboortestad Rethymnon op Kreta. Tijdens hun eerste stappen in de hotelwereld realiseerden ze zich iets fundamenteels. De Griekse blauwe lucht en de glinsterende zee – hoe mooi ze ook mogen zijn – volstaan alleen maar om vakantiezoekers te verleiden. Om ze in de toekomst ook te laten terugkeren is méér nodig …

Over deze Vliegvakantie in de kijker

Dé troef van deze luxe resorts in Griekenland

De sleutel? Die vonden de twee broers in de typische gastvrijheid van de Kretenzers zelf. Hoge kwaliteitsnormen, onberispelijke service en inspelen op de behoeften van de gasten. Die filosofie is nog steeds de drijvende kracht van dit sterke hotelconcept, geworteld in de Griekse cultuur en stijl.

Grecotel gaat er prat op steeds de hoogst gekwalifeerde professionals in dienst te nemen. Op vlak van luxeverblijven wil de familiale hotelketen bovendien ook een blijvende innovator zijn. Elk luxehotel heeft zijn eigen stijl, van ultramodern tot klassiek Grieks. Laat je bovendien ook culinair verwennen in de gastronomische restaurants en de heerlijke, uitgebreide buffetten.

Zwemmen bij de Akropolis?

Je kan deze Grecotel-pareltjes boeken op de meest adembenemende locaties van Corfu, Kreta, Kos, Rhodos, Mykonos, Athene, de Atheense Rivièra en de Peloponnesos.

Zwemmen met zicht op de tempel van Poseidon of de Akropolis? Of verblijf je liever op een privéschiereiland midden in een spectaculaire baai? In alle hotels zijn ook gezinnen aan het juiste adres, in drie hotels is zelfs een aquapark!

Lux Me: ultra all inclusive Griekenland

Met de Lux Me Resorts introduceerde Grecotel een subliem lifestyle-vakantieconcept dat een ronduit spectaculaire ligging aan het strand combineert met veel meer. Comfortabel design, tongstrelende gastronomie, nóg meer service en fascinerende activiteiten.

Vraag ons naar de lange lijst van inbegrepen faciliteiten, privileges en verwennerijen in de Lux Me-formule.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren