Hoteltip golfvakantie Costa del Sol, Spanje: SO/ Sotogrande Spa & Golf Resort Hotel

Golfvakantie in de kijker bij Travel-Zone

Al aan het wegdromen van een luxe vakantie aan de Spaanse Costa del Sol? Lees hier onze hoteltip en droom zeker nog wat verder. SO/ Sotogrande Spa & Golf Resort Hotel is een splinternieuw 5-sterrenresort aan de Costa del Sol in Spanje. Genesteld in een schilderachtige setting, tussen golfbanen van wereldklasse. Onze tip voor een golfvakantie in Spanje!

Over deze Golfvakantie in de kijker

Schitterend resort aan de Costa del Sol

SO/Sotogrande is een splinternieuw en trendy hotel dat volledig gerestyled werd in samenwerking met fashion designer Dolores Cortés. De kamers zijn ruim en modern en werden ingericht in natuurlijke tinten.

Paradijs voor een top golfvakantie aan de Costa del Sol

SO/ Sotogrande is hét paradijs voor golfers en wordt omringd door golfterreinen die behoren tot de allerbeste van Europa! Je vindt hier verschillende gerenommeerde golfterreinen binnen Sotogrande:

Almenara Golf (27 holes gelegen op het hotelterrein).

Almenara Golf biedt een leuke indeling, versterkt door een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Door Dave Thomas ontworpen in 1997, is Almenara Golf is een ideale golfbaan voor golfers van alle niveaus.

La Reserva Club (18 holes).

Ontworpen door Cabell B. Robinson in 2003, is La Reserva Club de nieuwste kampioenschapsbaan van Sotogrande. La Reserva Club is hard op weg een icoon te worden in Sotogrande en heeft belangrijke evenementen georganiseerd zoals de Ladies European Tour, European Tour NH Collection Open en La Reserva Invitational.

Real Club Valderrama (18 holes).

Ontworpen door Robert Trent Jones en gezien als de misschien wel de beste golfbaan van het Europese vasteland en een van de beste golfbanen in de wereld, vond in Real Club Valderrama in 1997 de Ryder Cup plaats. De meest begeerde ervaring voor fanatieke golfers?

Real Club de Golf Sotogrande (18 holes).

Real Club de Golf Sotogrande – of “Sotogrande Old” zoals ze de golfbaan soms noemen – was de eerste baan ontworpen door Robert Trent Jones in Europa en officieel geopend in 1964. De golfbaan biedt lange tees, brede fairways en verhoogde greens omgeven door overvloedige natuur.

La Hacienda Alcaidesa Links Golf (36 holes).

Twee golfbanen, Links en Heathland: 36 holes met een uitdagende indeling. Met recent heraangelegd driving range en short game oefenterrein, en een uitstekend clubhuis met een weergaloos uitzicht over de Middellandse Zee.

SO/ SPA

In de SO/ SPA geniet je van ultramoderne, ruime wellnessfaciliteiten in een spa van maar liefst 3.500 m², omgeven door weelderige tuinen met een rustgevend uitzicht op de Middellandse Zee.

Culinair genieten op vakantie aan de Costa del Sol

Bij SO/ Sotogrande beleef je een authentieke, mediterrane ervaring. Geniet van drie à-la-carterestaurants, een tapas- & cocktailbar en meer! Neusje van de zalm is de exclusieve ‘The Beach at La Reserva Cub Sotogrande’.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren