Huwelijksreis idee? Ga op cruise naar de Caraïben met Hapag-Lloyd Cruises

Cruise in de kijker bij Travel-Zone

Filmische stranden, door palmen omzoomde landschappen en totale ontspanning met misschien toch een zuchtje avontuur? De Kleine Antillen zijn misschien nóg idyllischer en romantischer dan de rest van de Caraïben. Kan je niet kiezen tussen de verschillende eilanden? Laat je van 12 tot 25 november meevoeren naar zeven exotische paradijzen aan boord van je drijvende resort: de EUROPA 2.

Over deze Cruise in de kijker

Inspiratie voor Hemingway

Eerste stop vanuit Miami zijn de Florida Keys, het zuidelijkste punt van de Sunshine State. Geniet met de voeten in het zand van de laidback atmosfeer en de inspirerende setting. Geen wonder dat Ernest Hemingway hoofdeiland Key West uitkoos om er zijn verhalen op papier te krijgen. Je kan zijn woning nog steeds bezoeken. Alsof de inspiratie met het daglicht mee binnenkwam.

Terug aan boord van de EUROPA 2 leest het sprookje gewoon verder. Het meermaals bekroonde luxeschip combineert de sereniteit van een klein resort met de troeven van een groot jacht. Ongedwongen luxe en maximaal 500 gasten.

Regatta

In Gustavia op Saint-Barthélemy word je onmiddellijk overspoeld door de idyllische schoonheid van de Antillen. Een poëtische plek die bijna specifiek voor zonnebaden en relaxen lijkt geschapen.

Al even paradijselijk is Sint Maarten, een deels Frans en deels Nederlands eiland. Beide invloedssferen kan je tijdens één tour ontdekken. Vraag ons zeker naar de zeilactiviteit: een regatta met originele jachten van de America’s Cup, met de mogelijkheid om de ervaren schippers te assisteren.

Het pure strandleven

Na een hike door het regenwoud van Martinique wacht alweer het pure strandleven. Op Bequia in de Grenadines moet je helemaal niets, enkel genieten. Aan de westkust van het eiland kan je heerlijk wandelen langs de idyllische jachthaven.

Mango’s & mangroves

Met een klinkende bijnaam als ‘The Nature Island’ lost Dominica alle verwachtingen in. Het eiland is weelderig, exotisch en groen, gevormd door jungle, warmwaterbronnen en mangobomen. Maak een boottocht door de mangroves van de Indian River of geniet van dobberen in een grote drijfband tijdens river tubing.

Het heilige nietsdoen

Saint Kitts en Nevis is een levendige eilandstaat. Pittoreske kleine stadjes, weelderige vegetatie en een swingend activiteitenprogramma. Op het onbewoonde Norman Island geniet je daarna nog een laatste keer van de fabuleuze baaien en stranden. Het zuidelijkste puntje van de Britse Maagdeneilanden is een ode aan het heilige nietsdoen.

Jawoord op zee

Een plek zo romantisch als de Kleine Antillen is een gedroomde bestemming voor een honeymoon of jubileum. Vraag ons naar de Honeymoon Special van Hapag-Lloyd Cruises aan boord van luxeschip EUROPA 2 om jullie huwelijksreis helemaal onvergetelijk te maken met tal van extraatjes.

Of letterlijk in het huwelijksbootje stappen? De kapiteins van de EUROPA 2 zijn officieel bevoegd om wettelijke huwelijksceremonies in internationale wateren uit te voeren. Elkaar op zee het jawoord geven, romantischer wordt het toch niet?

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren