Indrukwekkende selectie wijnen en champagnes van Hapag-Lloyd Cruises

Cruise met afgestemde wijnen
Grootste varende champagnekelder ter wereld
Cruise met grootste gin collectie
Bekroond tot beste cruise vloot van de wereld
EUROPA 2: beste luxe cruiseschip ter wereld

Cruise in de kijker bij Travel-Zone

Hapag-Lloyd Cruises heeft de lat hoog gelegd met de nieuwe wijn- en champagnekaarten aan boord van hun schepen EUROPA en EUROPA 2. Deze luxeschepen presenteren een indrukwekkende selectie van in totaal 550 wijnen, waarvan maar liefst 150 mousserende wijnen en champagnes.

Over deze Cruise in de kijker

Hapag-Lloyd Cruises met 550 wijnen

De nieuwe wijn- en champagnekaarten aan boord van de Hapag-Lloyd Cruises schepen EUROPA en EUROPA 2 zijn ronduit verbluffend. Aan boord van de luxeschepen presenteert Hapag-Lloyd Cruises een selectie van 550 wijnen, waarvan 150 mousserende wijnen en champagnes.

De wijnen komen zowel uit traditionele wijnlanden als nieuwe wijnlanden, met jaargangen variërend van 1957 tot 2022. Naast de traditionele flessen van 75 cl liggen ook veel magnums en dubbels magnums voor je klaar, tot Nebukadnezars van 15 liter.

Onder de opvallende labels vinden we onder andere Domaine de la Romanée-Conti, met vertegenwoordiging van 3 cru’s: Richebourg, Romanée Saint-Vivant en La Tache. Ook de witte Château Mouton-Rothschild 1er Grand Cru Classé 2017 Aile d‘Argent en de rode 1er Grand Cru Classé van Mouton-Rothschild, Lafite-Rothschild, Margaux en Haut-Brion, evenals Sassicaia en Ornellaia, spreken tot de verbeelding.

Cruise met afgestemde wijnen

Voor elke cruise met luxeschip EUROPA is er een klassiek getinte wijnselectie samengesteld, terwijl Hapag-Lloyd Cruises voor de EUROPA 2 richt op een jonger publiek met een meer avontuurlijke wijnkaart. Op beide schepen zorgt een toegewijd wijnteam voor de bediening en toelichting aan boord, inclusief wijnproeverijen met lokale aanbiedingen.

Een nieuwe toevoeging is het aanbieden van zeldzame wijnen, inclusief mousserende wijnen, per glas, dankzij het Coravin-wijnbewaarsysteem. Als gast geniet je zo van exclusieve selecties zoals Krug Grand Cuvée, Dom Pérignon Vintage en Pol Roger Vintage.

Grootste varende champagnekelder ter wereld

Op de champagnekaart van de EUROPA 2 schitteren enkele uitstekende cuvées, waaronder Champagne Krug Clos du Mesnil 2004 en 2006, Taittinger Comtes de Champagne Rosé Brut 2009, Dom Ruinart Brut 2009 en Dom Pérignon Plénitude Deuxième Brut 2000 … Dit is de grootste varende champagnekelder ter wereld.

Cruise met grootste gin collectie

Naast het indrukwekkende aanbod aan wijnen en champagnes, heeft Hapag-Lloyd Cruises aan boord van de EUROPA 2 ook de grootste gin collectie op zee, met 37 verschillende soorten gin uit diverse landen. Geniet met Hapag-Lloyd Cruises bovendien van een fantastische gin proeverij tijdens je cruise.

Bekroond tot beste cruise vloot van de wereld

Vijf cruise schepen met 5 sterren. Van de in totaal 341 geëvalueerde cruiseschepen kregen de vijf luxe en expeditieschepen van Hapag-Lloyd Cruises als enige schepen ter wereld 5 sterren van Insight Guides (het voormalige Berlitz Cruising and Cruise Ships).

Daarmee heeft Hapag-Lloyd Cruises de beste cruise vloot ter wereld. Luxeschip Europa 2 werd erkend als beste luxe cruiseschip ter wereld.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren