Wij waren erbij: de inhuldiging van MSC World Europa

Cruise in de kijker bij Travel-Zone

De MSC World Europa, het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises werd officieel gedoopt in een traditionele maritieme ceremonie in Doha, Qatar. Wij waren erbij! Bekijk hieronder onze foto’s.

Over deze Cruise in de kijker

Tijdens een indrukwekkende openingsceremonie werd MSC World Europa, het nieuwe vlaggenschip van de rederij, op 13 november 2022 officieel ingehuldigd in Qatar.

Onze collega Sonja was een van de genodigden. De indrukwekkende skyline van Doha en een spectaculaire drone-show kregen we er gratis bij ! Met een waaier aan nieuwe faciliteiten, lounges en bars én totaal andere bouwstijl dan de andere schepen, kondigt MSC met deze World Europa ’the future of cruising’ aan, een nieuw tijdperk op het vlak van cruisevakanties.

Het schip zal tijdens het komende WK tevens dienst doen als drijvend hotel om het tekort aan hotels in de buurt op te vangen.

Na het WK vaart de nieuwe MSC World Europa nog het ganse winterseizoen in de Emiraten. Daarna zijn er in de loop van 2023 en 2024 tal van afvaarten op de Middellandse Zee.

Bekijk onze foto’s of maak een virtuele rondgang in de MSC World Europa in het filmpje hieronder:

Een reisverslag van:

Sonja

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren