Raffles Sentosa Singapore: luxeresort op een steenworp van Singapore

Verre reis in de kijker bij Travel-Zone

Op zoek naar een ongeëvenaarde luxe-ervaring in Singapore? Vanaf augustus 2024 verwelkomt het nieuwste lid van de Raffles-collectie van ultra-luxe hotels gasten op zijn exclusieve strandvilla-eigendom op Sentosa Island. Deze all-villa accommodatie, gelegen aan de waterkant, biedt een oase van rust en weelde, op slechts een steenworp afstand van het bruisende centrum van Singapore.

Over deze Verre reis in de kijker

Geïnspireerd door het originele Raffles Singapore, dat 137 jaar geleden werd gebouwd als een strandresort voordat de omgeving werd ontwikkeld, brengt Raffles Sentosa Singapore het merk terug naar zijn oorsprong als een strandresort.

 

 

Het kijkt uit over het ongerepte Tanjong Beach aan de zuidpunt van Sentosa Island, met meer dan 3 km aan zandstranden en een bekroonde golfbaan. Gelegen in meer dan 100.000 vierkante meter weelderige aangelegde tuinen, zal het resort thuis zijn voor 62 exclusieve en ruime villa’s, elk met een eigen zwembad en terras voor ultieme privacy en afzondering.

 

 

De faciliteiten omvatten een op maat gemaakte bar, wereldklasse restaurants, een goed uitgeruste spa met fitnesscentrum, een multifunctionele feestzaal, ultramoderne vergaderruimtes en een grote balzaal voor maximaal 400 gasten.

De langverwachte opening biedt nieuwe mogelijkheden voor zowel doorgewinterde fijnproevers als veeleisende zakenreizigers om te genieten van de legendarische en attente service van Raffles, met het voordeel van uitstekende connectiviteit met het CBD van Singapore en favoriete winkelbestemmingen.

Feiten:

  • 62 villa’s, elk met een eigen zwembad
  • Villa’s variërend van 260 vierkante meter
  • Luxe aan het strand op Sentosa Island
  • Bar, restaurants en fitnesscentrum
  • Feestzaal en ultramoderne vergaderruimtes

Bestemming(en):

Soort reis:

Deel dit bericht:

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren