Luxe Treinreis West Canada: Rocky Mountaineer

Luxe Treinreis in de kijker bij Travel-Zone

Een treinreis met de Rocky Mountaineer in West-Canada is een onvergetelijke ervaring. De trein doorkruist op spectaculaire wijze de Rocky Mountains, rijdt door tunnels, over hoge viaducten, langs diepe ravijnen en komt op plekken waar geen enkel ander vervoermiddel kan komen.

Over deze Luxe Treinreis in de kijker

Juweel van Canada

IJsberen, grizzly’s, orka’s, bevers … ze zijn allemaal van de partij in Canada. Stuk voor stuk bijzondere dieren die leven in unieke landschappen zoals de woeste bergen van de Rocky Mountains, de mooie kusten, prachtige meren en bossen zover het oog reiken kan.

Je reis start en eindigt in Vancouver, het juweel van Canada genoemd. Waar imposante bergen, smaragdgroene wouden en de Stille Oceaan elkaar ontmoeten. In deze kosmopolitische stad vind je niet alleen stijlvolle boetiekwinkels, cafés en gezellige markten. Maar ga je ook aan boord van de Rocky Mountaineer trein voor een meerdaagse ontdekkingstocht van West-Canada.

Luxe treinreis Rocky Mountaineer

Door weelderige groene velden, door bossen en kronkelende rivieren, omringd door de Coast and Cascade bergtoppen … Gespreid in etappes over een 5-tal dagen, spoor je oostwaarts naar de woestijnachtige omgeving van het binnenland: naar de machtige Canadese Rockies. Onderweg doorkruis je een spectaculair scala aan landschappen. Slapen doe je telkens in een comfortabel hotel. En net zoals bij een cruise, zijn er talrijke excursies voorzien.

De terugreis is een ware apotheose: in ‘The Canadian’, een slaaptrein met grandeur. In de luxe en het comfort van prachtig gerenoveerde art-decotreinwagens uit de jaren 50. Het Park-rijtuig aan de achterkant van de trein bestaat uit drie elegante en comfortabele salons, gereserveerd voor het exclusieve gebruik van ‘Sleeper Plus Class’- passagiers. In de koepel, het bovenste observatiedek, geniet je van 360 graden uitzicht. Vanuit je fauteuil bewonder je nog een laatste maal het spectaculaire landschap van de Rockies.

Bestemming(en):

Soort reis:

Deel dit bericht:

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren