Luxury Travel & Cruise Event: 24 oktober 2024

Thema: Stijlvol Avontuurlijk Reizen
Donderdag 24 oktober 2024
Vanaf 19u00
Locatie: Land Rover Metropool Noord, Bredabaan 1165-1171 in 2900 Schoten
Deelnemen is gratis, inschrijven is noodzakelijk
Aantal plaatsen is beperkt

Save the date!

Event in de kijker bij Travel-Zone

Van harte welkom op ons Luxury Travel & Cruise Event op donderdag 24 oktober 2024! Het belooft een inspirerende avond te worden met een selectie van onze travel partners die stijlvolle avontuurlijke reizen aanbieden waarbij luxe en avontuur hand in hand gaan. Uiteraard met een hapje en drankje. Bij wijze van save the date kan je je nu al inschrijven om zeker te zijn van een plaatsje!

Over deze Event in de kijker

Op ons Luxury Travel & Cruise Event nemen we je mee naar de enkele van de mooiste luxe reis- en cruise-ervaringen die de wereld te bieden heeft. Niet alleen ons voltallige Travel-Zone team zal uiteraard aanwezig zijn, ook vertegenwoordigers van onze volgende partners staan je graag te woord:

Luxe Expeditie & Oceaan Cruises

Hapag-Lloyd Cruises

Als trotse Hapag-Lloyd Cruises Ambassador mag deze bijzondere rederij bij Travel-Zone niet ontbreken. Hapag-Lloyd Cruises zorgt al meer dan 130 jaar voor bijzondere cruises. De gepassioneerde crew heet je welkom aan boord. Kies voor een unieke belevenis in alle comfort met een Europese, gemoedelijke sfeer.

De rederij presenteert de EUROPA 2 dat al meerdere keren is verkozen tot het beste cruiseschip ter wereld. Daarnaast wordt hun expeditie naar de Amazone belicht, een avontuur dat natuur- en reisliefhebbers zeker zal aanspreken.

Scenic Luxury Cruises

Scenic Luxury Cruises introduceert de Scenic Eclipse, een ultra-luxe discovery yacht dat de standaard voor luxe verlegt. Dit schip biedt een ongeëvenaarde combinatie van comfort en avontuur, ideaal voor diegenen die de wereld op een geheel nieuwe manier willen ontdekken.

PONANT

Ontdekken om beter te begrijpen, te leren, te delen en te beschermen. Als specialist in ontdekkingscruises zet PONANT zich al ruim 35 jaar in voor duurzaam toerisme, met wetenschappelijk onderzoek en bewustmaking. De rederij kiest daarom ook bewust voor kleinere schepen en intiemere luxeyachts om door kwetsbare gebieden te varen.

PONANT brengt de Le Commandant Charcot naar voren, een baanbrekende hybride ijsbreker die niet alleen luxe biedt, maar ook mogelijkheden voor participatief wetenschappelijk onderzoek in de meest afgelegen gebieden van de wereld.

Silversea

De kleinere, intieme schepen van Silversea navigeren moeiteloos tot in het hart van een stad. Ze wagen zich zelfs aan minder bekende havens om een glimp op te vangen van authentieke kustparels. Silversea is toonaangevend voor all-inclusive luxecruises. Fans van deze rederij appreciëren vooral de Europese sfeer aan boord.

Silversea presenteert zijn indrukwekkende vloot, waaronder de Silver Origin, speciaal ontworpen voor expedities naar de Galapagos-eilanden, en de hypermoderne Silver Nova en Silver Ray met hun asymmetrisch design. Deze schepen beloven een revolutionaire cruise-ervaring.

Riverside Luxury Cruises

Van wereldklasse diningervaringen tot verfijnde excursies en weelderige suites, elk aspect van een Riverside Luxury Cruises belooft een onvergetelijke reis langs de meest iconische waterwegen van Europa. Maak je klaar om betoverd te worden door de grandeur van de Donau, de charme van de Rhône en de schoonheid van de Rijn en de Main.

Regent Seven Seas Cruises

Prachtige luxecruises naar Azië of andere werelddelen? Regent Seven Seas Cruises verwent je steeds met all-inclusive prijzen en inbegrepen, aanvullende landprogramma’s. Hun schip Seven Seas Explorer is een van de meest prestigieuze vaartuigen ooit gebouwd. De Seven Seas Explorer ademt van boeg tot steven luxe en elegantie uit.

Luxe & Verre Reizen Specialisten

Pegase

Reizen verruimt onze blik op de wereld. Met Pegase beleef je dat nog intenser. Al meer dan 30 jaar neemt de touroperator je mee naar de mooiste plaatsen op aarde in de meest exclusieve omstandigheden. Je ontgint vreemde culturen, onbekende aroma’s en onverwachte smaken, en verblijft in luxueuze hotels die uitblinken in comfort, service en beleving. Droom weg terwijl Pegase elk detail van je vakantie verzorgt, zodat jij enkel hoeft te genieten.

anders dan anders

Onvergetelijke momenten in verre bestemmingen, dat is anders dan anders in een notendop. Met ruim 40 jaar ervaring in bijzondere groepsreizen (6-20 deelnemers) waarbij je meer ziet, meer beleeft en meer geniet. Hun gepassioneerde Nederlandstalige en Afrikaanstalige reisleiders kennen hun bestemming door en door. Voor een reis zonder zorgen, al van bij de check-in.

Tooku

Belgische touroperator Tooku is gespecialiseerd in individuele rondreizen op maat naar de meest unieke plekjes op deze aardbol. Ver weg van gewone, alledaagse dingen. Met oog voor de fijnste details en met een neus voor verborgen schatten en onontgonnen paden.

Travelworld

Travelworld is al meer dan 30 jaar dé referentie voor droombestemmingen. De Belgische reisorganisator werd al meermaals verkozen tot beste touroperator voor verre reizen en exotische oorden zoals de ABC-eilanden in de Caraïben, droomeilanden in de Indische Oceaan of de Arabische Emiraten.

Luxe & Lifestyle

  • Orsini Diamonds
  • De Wijnrank
  • Land Rover & Range Rover

Bestemming(en):

Soort reis:

Deel dit bericht:

Ben je er graag bij?

Vul dit formulier in om je aanwezigheid te bevestigen.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren