Met Corendon naar duikersparadijs Bonaire

Familievakantie in de kijker bij Travel-Zone

Vanaf 3 november vliegt Corendon Dutch Airlines ook naar Bonaire vanuit Amsterdam. De vlucht naar Bonaire is een combi-vlucht met de route naar Curaçao. Met meer dan 85 duiklocaties is Bonaire een waar duikersparadijs. Bonaire was trouwens het eerste Caribische eiland dat reeds in 1962 de omliggende zeeën beschermde met een Marine natuurpark.

Over deze Familievakantie in de kijker

Duiken in een onderzees wonderland

Ben je duik- of snorkelliefhebber? Dan is Bonaire beslist een buckletlist bestemming. Of je nu een ervaren duiker bent, of het altijd al hebt willen leren, Bonaire biedt ongerepte duiklocaties die tot de laatste echt ongerepte plekken op aarde behoren.

Reeds in 1962 beschermde Bonaire de omliggende zeeën. Daarmee was Bonaire het eerste Caribische eiland met een Nationaal Marine Natuurpark.

Daardoor vind je er vandaag meer dan 85 duiklocaties onder de turquoise zeeën van Bonaire, waarvan er 54 gemakkelijk bereikbaar zijn vanaf de kust. Eenmaal onder de branding vind je levendige riffen met meer dan 350 vissoorten en 57 soorten koraal. En dankzij het tropisch klimaat kun je in Bonaire 365 dagen per jaar, zeven dagen per week, 24 uur per dag duiken.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Bonaire ‘Divers Paradise’ wordt genoemd en één van de populairste duikbestemmingen ter wereld is.

Maar ook boven de zeespiegel is het prachtig.

Zo vindt u er het National Park Washington Slagbaai, een uitgestrekt schitterend natuurgebied met een grote variatie aan flora en fauna. Bijzonder sfeervol is de kleine hoofdstad Kralendijk met z’n oud-Hollandse koloniale gebouwen en een groot aanbod van leuke winkeltjes en restaurantjes. Het nachtleven is relaxed en speelt zich voornamelijk af in de gezellige barretjes. Op dit gezellige en vooral vriendelijke eiland zult u zeker genieten van een heerlijke vakantie.

Kortom, de belangrijkste ingrediënten van dit vakantieparadijsje zijn de zon, de zee, de stranden én de rijke onderwaterwereld. Ideaal om te duiken, snorkelen of gewoon lekker te zwemmen en relaxen aan de mooie stranden.

Bestemming(en):

Soort reis:

Deel dit bericht:

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren