4-Daagse Nederlandstalig Begeleide Groepsreis naar The Cotswolds

4 dagen / 3 nachten
Nederlandstalige begeleiding
Oxford, Windsor, Rodmarton Manor ...
Verblijf in charmante 4* Sudbury House hotel
Afreis vrijdag 23 juni 2023

Groepsreis in de kijker bij Travel-Zone

Beleef The Cotswolds in groep én met Nederlandstalige begeleiding. Tijdens deze 4-daagse reis zie je typisch Engelse dorpjes, mooie landhuizen en tuinen. Ook een bezoek aan Oxford staat op programma.

Over deze Groepsreis in de kijker

Datum

23 juni 2023

Programma

Dag 1:

Vertrek vanuit de gekozen vertrekplaats naar Calais of Duinkerken voor de overtocht met de ferry naar Dover. Bij aankomst rijden we via de M 20 en 25 naar Windsor waar u gelegenheid heeft tot middagmaal. Na lunch begeleide wandeling in Windsor en Eton. Zij die wensen kunnen ook Windsor Castle bezoeken (facultatief). In de late namiddag rijden we naar ons hotel in Faringdon, Sudbury House hotel 4* voor avondmaal en overnachting.

Dag 2:

Na het ontbijt gaan we naar Rodmarton Manor & Garden voor bezoek. Eerst houden we nog halt in Bibury, volgens sommige het mooiste dorpje van de Cotswolds, voor een korte wandeling.

Na ons bezoek aan Rodmarton Manor gaat het naar Tetbury waar u vrije tijd heeft om te lunchen en het stadje op eigen houtje te verkennen/shoppen. Rond 15u worden we verwacht in Chavenage House voor een rondleiding. Chavenage House heeft als decor gediend bij de opnames van de serie Poldark. Na de rondleiding genieten we nog van een afternoon tea. In de late namiddag rijden we terug naar ons hotel voor avondmaal en overnachting.

Dag 3:

Na het ontbijt beginnen we onze verkenningstocht langs de romantische route, een bindmiddel tussen alles wat de Cotswolds zo aantrekkelijk maakt. Een aaneenschakeling van schitterende dorpjes waar de goudkleurige stenen en kerken boekdelen spreken. In verschillende typische dorpjes en stadjes van de Cotswolds houden we halt. Avondmaal en overnachting in ons hotel

Dag 4:

Na het ontbijt check-out en rijden we naar Oxford. Tijdens een begeleide wandeling ontdekken we de mooiste plekjes met een lokale gids en bezoeken we enkele colleges. Daarna naar Bagpuize House voor bezoek en hier heeft u ook gelegenheid tot lunch. Uiterlijk om 15u vangen we de terugreis aan naar Dover, waar we in de vroege avond de ferryovertocht nemen naar Calais of Duinkerken. Bij aankomst gaat het naar de diverse afstapplaatsen.

Prijs

€ 599 p.p.

Inbegrepen

 • Reis per luxe autocar
 • Ferryovertocht
 • Ontbijt en avondmaal aan boord van de ferry
 • 3 overnachtingen in het 4* Sudbury House hotel incl. half pension
 • Lunch op dag 4 in Bagpuize House
 • Nederlandstalige begeleiding
 • Begeleide wandeling in Windsor en Oxford (incl toegang college)
 • Toegang voor Rodmarton Manor, Chavenage House en Bagpuize House

Niet inbegrepen

 • Niet vermelde maaltijden & dranken
 • Niet vermelde entreegelden
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulering- en/of bijstandsverzekering

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Liever op eigen tempo?

Profiteer dan van deze last minute autovakantie naar The Cotswolds in Engeland. Tijdelijke aanbieding!

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren