Op riviercruise door Europa met VIVA Cruises

Riviercruise Rhone Avignon - Op riviercruise door Europa met VIVA Cruises | Travel Zone – Reisbureau Schilde

Cruise in de kijker bij Travel-Zone

Wie reist met VIVA Cruises, begint elke ochtend met een uniek riviermoment. Want nog vóór je de gordijnen van je kajuit opengooit, heb je je al afgevraagd: op welk uitzicht zal ik vandaag weer verliefd worden? Een fascinerend landschap, romantisch dorpje of historische stad? Geen zorgen, langs de oevers van Europa’s meest iconische rivieren passeren ze allemaal de revue.

Over deze Cruise in de kijker

Maximaal rivierzicht

Laat je betoveren door wereldberoemde culturele bezienswaardigheden of treed in de voetsporen van grote kunstenaars. Liever unieke natuurschatten ontdekken of de heerlijkste wijnregio’s?

Hoe je ook door Europa wenst te reizen, met VIVA Cruises beleef je het op een unieke manier vol verwennerij. Van bourgondisch tafelen tot pure ontspanning. Met ruime tijd voor een fietstocht, wandelen, winkelen, koffietje, apero, zwemmen … Elke dag, elk uur iets anders zien, zonder druk. Voor een paar dagen of langer.

Met de VIVA ONE cruise je trouwens met het nieuwste boetiekschip uit de vloot. Een paradepaardje van hedendaags, Europees design. Vanuit je lichtrijke kajuit geniet je van een maximaal zicht op de rivier. Fascinerend om het boeiende landschap als een film te zien afspelen door de panoramische ramen die zich helemaal uitstrekken van vloer tot plafond. Op dit riviercruiseschip ben je veel dichter bij het water dan op een zeeschip.

Bourgondische riviercruise Europa

Ook aan boord vergeet je even de dagelijkse routine. De standaard inbegrepen allinclusive formule is namelijk luxueus en uitgebreid. Denk aan volpension met gastronomische meergangenmenu’s en kwalitatieve dranken. Aan boord zijn alle dranken, zelfs de minibar, wifi en fooien inbegrepen.

Eenmaal per reis geniet je bovendien van een uitgebreide high tea, compleet met exclusieve theesoorten en tal van zoete en hartige lekkernijen.

Advent cruise of wintercruise

VIVA Cruises vaart het hele jaar door. Meer nog, in de wintermaanden pakt de maatschappij uit met unieke pakketten zoals advent- en wintercruises. Geniet van een welverdiende timeout boordevol knusse kerstmarkten en slenteren door verlichte straatjes.

 

Tip:

Bij VIVA Cruises kan je ook inschepen voor een kort programma van bijvoorbeeld drie of vier nachten. Ideaal voor een shortbreak of verlengd weekend!

De 4 lievelingsrivieren van de Belgen

Riviercruise Moezel

De Moezel ontspringt in de Vogezen in Oost-Frankrijk. Na een rustige, maar kronkelende odyssee door Luxemburg, eindigt de rivier in Duitsland in de Rijn. Bloeiende heuvels en charmante valleien laten je de geheimen proeven van de lokale wijnbouw. En achter de oevers tonen historische steden hun troeven. Monumentaal erfgoed en architecturale juwelen in Trier, gezelligheid in Bernkastel en Cochem.

Riviercruise Donau

Vanuit het Duitse Zwarte Woud baant de Donau zich een weg naar de Zwarte Zee. Van west naar oost stroomt de op één na langste rivier van Europa door maar liefst tien landen, bijna 3.000 km lang. Onderweg leer je een grote verscheidenheid kennen aan habitats en ecosystemen. En imponeren Wenen, Boedapest en Bratislava met sprookjesachtige paleizen en kathedralen.

Riviercruise Rhône

Beginnend als een uitstroom van de Rhône-gletsjer in het Zwitserse Wallis, vervolgt de Rhône zijn reis door het Meer van Genève en Frankrijk. In de Camargue mondt de rivier uiteindelijk uit in de zonnige Middellandse Zee. Onderweg weerspiegelt de rivier een mix van Keltische, Romeinse, Griekse en Franse invloeden, langs onder meer Arles, Avignon, Viviers en Lyon.

Riviercruise Rijn

Als grens van het Romeinse Rijk en belangrijke handelsader, hadden de Romeinen het over ‘Vader Rijn’. Ook vandaag blijft de rivier inspireren en imponeren. In het noordwesten stroomt de rivier door Duitsland en Nederland naar de Noordzee, geflankeerd door prachtige landschappen, middeleeuwse kastelen, moderne steden en wijnerijen.

Ontdek het zelf op deze 4-daagse Rijn riviercruise vanuit Antwerpen.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren