Parijs-Istanbul met de Venice Simplon Orient Express

Een adembenemend avontuur door Europa
Tot de verbeelding sprekende luxe treinreis
Van lichtstad Parijs tot de kleurrijke bazaars van Istanbul
6 dagen / 5 nachten

Rondreis in de kijker bij Travel-Zone

Aan boord van de legendarische Venice Simplon Orient Express maakt u een memorabele treinreis, zoals u nog nooit tevoren ervaren hebt.

Over deze Rondreis in de kijker

U laat de moderne wereld even terzijde en keert terug naar de nostalgische periode van de jaren 20 en 30 in de uiterst luxueus gedecoreerde rijtuigen, naar een tijd waar reizen elitair, gracieus en elegant was.

Datum

Vertrek: 25/08/2023 of 01/09/2023

Programma

Dag 1: Parijs

Ga aan boord van de Venice Simplon Orient Express in het station Gare de l’Est in Parijs in de loop van de namiddag. Na begroeting van uw steward kunt u zich installeren in uw couchette. Het avondmaal wordt geserveerd in één van de luxueuze restauratiewagons. Na het diner kunt u genieten van een slaapmutsje in de barwagon vergezeld door het geluid van de pianist, voor u zich terugtrekt in uw couchette voor de nachtrust.

Dag 2: Hongarije

Geniet van het sublieme landschap terwijl de Venice Simplon Orient Express Hongarije binnenrijdt. Uw ontbijt wordt geserveerd in uw couchette en het middagmaal zal genomen worden in een van de weelderige restauratiewagons. Bij aankomst in Boedapest wordt u overgebracht naar uw luxehotel voor het avondmaal en een overnachting.

Dag 3: Boedapest

Na het ontbijt in uw hotel kunt u genieten van een rondleiding door de stad met een privégids. De lunch is voorzien in een lokaal restaurant. Na het middagmaal volgt een korte cruise op de Donau. In de late namiddag keert u terug naar de trein waar u kunt genieten van een aperitief in de barwagon. Tijdens het avondmaal rijdt de trein Roemenië binnen.

Dag 4: Boekarest

Geniet van het ontbijt in uw coupé. Na de brunch komt de trein aan in het bergstadje Sinaia waar u uitstapt voor een bezoek aan het prachtige Peles-kasteel. Terugkeer naar de trein voor een korte trip naar Boekarest. Bij aankomst kunt u genieten van een oriëntatietour tijdens de transfer naar uw luxe-hotel. Het avondmaal wordt genomen op een privélocatie in de stad.

Dag 5: Bulgarije

Terugkeer naar de trein die verder zuidwaarts Bulgarije binnenrijdt. Tijdens de namiddag wordt een stop gemaakt om in Varna te genieten van een prachtig zicht over de Zwarte Zee. Het middag- en avondmaal worden geserveerd aan boord van de trein terwijl u de reis verder zet. Dit is de laatste nacht aan boord van de Venice Simplon Orient Express.

Dag 6: Istanbul

Vroeg in de ochtend rijdt de trein Turkije binnen en kruist hij de prachtige Thracische vlakte. Na het ontbijt en een speciaal Turks-geïnspireerde lunch aan boord komt de Venice Simplon Orient Express aan in Istanbul.

Prijs

Vanaf € 23.650 p.p.

Inbegrepen

  • 3 Nachten aan boord van de Venice Simplon Orient Express van Parijs naar Boedapest, van Boedapest naar Boekarest en van Boekarest naar Istanbul in een 2 persoons Historic Twin coupé in volpension.
  • 2 Nachten in BB in een luxehotel te Boedapest en Boekarest.
  • Vermelde transfers en excursies.

Niet inbegrepen

  • Transport naar Parijs en van Istanbul (of vice versa).
  • Dranken, fooien en persoonlijke uitgaven.
  • Reisverzekeringen.

Supplementen per persoon:

  • Verblijf in een Suite aan boord van de trein: € 23.650.
  • Verblijf in een Grand Suite aan boord van de trein: € 51.350.
  • Verblijf in een 2-persoonscoupé voor alleengebruik: +100%.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Door de grote vraag naar en het beperkte aanbod aan luxe-treinreizen heeft Belmond beslist om nog dit jaar enkele extra afreizen in te leggen met de Venice Simplon-Orient-Express. Normaliter rijdt de trein frequent van maart tot begin november tussen Parijs en Venetië. Nu komen er extra afreizen bij in het najaar en is er eveneens een nieuwe route bijgekomen waarbij de trein op enkele data tussen Parijs en Venetië via Rome en Firenze rijdt. Imagine Travel heeft speciaal voor deze extra afreizen een luxepakket samengesteld waarbij alles voor u geregeld is: vlucht, transfers, 2 nachten luxe-accommodatie en natuurlijk de legendarische rit met de Venice Simplon-Orient-Express. De vraag naar, en bijgevolg ook de prijs zal in de toekomst enkel nog maar stijgen. Met dit pakket kan je als reiziger je droomreis dit jaar nog realiseren aan een betaalbare prijs. Vertrekken mogelijk op 30/11, 05/12 of 10/12/2022 vanaf € 3.490 per persoon.

 


2023 Brussel-Venetië

Voor 2023 zijn er terug enkele data waarop de trein van of naar Brussel spoort. Hiervoor is er ook een pakket uitgewerkt. De prijzen liggen hier weliswaar wat hoger en de beschikbare plaatsen zijn al redelijk schaars. Vertrekken mogelijk op 11 en 16 maart of 17 en 22 juni 2023, vanaf € 4.998 per persoon.

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren