Reisverslag Dominique: Turkse Rivièra met Pegase

Dominique aan de Turkse Rivièra met Pegase
Verschillende hotels bezocht aan de Rivièra in Turkije
Ook tips voor een golfvakantie in Turkije

Golfvakantie in de kijker bij Travel-Zone

Als lid van de Pegase Privileged Club, blijven we bij Travel-Zone graag up-to-date met het hotelaanbod van Pegase. Onze collega Dominique ging mee op de Pegase studiereis naar de Turkse Rivièra en bezocht verschillende hotels. Net als Dominique genieten van de Turkse Rivièra? Contacteer ons met je wensen voor een vakantie naar de zon in Turkije.

Over deze Golfvakantie in de kijker

Turkse Rivièra met Pegase

Een comfortabele vlucht met Fly Deluxe markeerde het begin van een mooie studiereis naar de Turkse Rivièra. Het eerste hotel op ons programma was Kempinski Hotel The Dome, waar we hartelijk werden ontvangen met hapjes en drankjes. Zowel de kamers als de restaurants van dit hotel zijn recent vernieuwd en stralen een moderne en frisse stijl uit.

Hotel tips golfvakantie Turkije

Vervolgens bezochten we Regnum Carya, een schitterend resort van hoog niveau. Hier genoten we van een lunch in buffetstijl, ingericht als levendige foodmarket. Een heerlijk vakantiegevoel! ’s Avonds kregen we een rondleiding door Gloria Golf Resort en het naastgelegen Gloria Serenity Resort. Echt een warm aanbevolen hotel voor een golfvakantie in Turkije, of voor familievakanties. Ons diner vond plaats in het à-la-carterestaurant L’ancora van Gloria Golf Resort, dat ons dan weer meevoerde naar Italiaanse oorden.

Na een verkwikkende nachtrust in Gloria Golf Resort, startte onze tweede dag met een bezoek aan Voyage Sorgun en Ali Bey Resort Sorgun met weelderige bloementuin! We sloten onze dag af in het Maxx Royal Belek Golf Resort, bekend voor zijn ruime suites en ultra all-inclusive formule. Het diner bij Bueno Steak House was een hoogtepunt, mede door het prachtige uitzicht op de omliggende golfterreinen.

Voyage Belek Golf & Spa, Turkije

Op dag drie stonden nog eens drie hotelbezoeken op de planning: Voyage Belek Golf & Spa, Calista Luxury Resort en Maxx Royal Kemer Resort. Voyage Belek Golf & Spa bleek een paradijs voor families, met een groot aquapark en tal van kinderactiviteiten. Bij Calista Luxury Resort genoten we van een uitgebreid lunchbuffet in een verfijnde setting.

Maxx Royal Kemer Resort, Turkije

We sloten de dag af in Kemer, waar we overnachtten in Maxx Royal Kemer Resort. Een architecturaal pareltje met adembenemend uitzicht op het machtige Taurusgebergte. En tijdens het diner in Sunlit Beach genoten we van de Latijns-Amerikaanse keuken.

Onze laatste ochtend brachten we door in Maxx Royal Kemer Resort, waar we genoten van een gevarieerd ontbijt en ontspanning. Na een heerlijke lunch bij Seavore Restaurant vertrokken we naar hotel NG Phaselis Bay aan de groene rand van het Beydağları Coastal National Park, de ideale plek om de studiereis in stijl af te sluiten.

Een reisverslag van:

Dominique

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren