Reisverslag Jan en Heidi: Expeditiecruise Amazonerivier met Hapag-Lloyd Cruises

Cruise in de kijker bij Travel-Zone

Onze cruise van Peru via Colombia naar Brazilië over de Amazone werd een expeditie in de puurste zin van het woord. Tijdens de talloze zodiac excursies drongen we steeds dieper door in het labyrint van de betoverende zijrivieren. Op ontdekking naar exotische fauna en flora. Kleine nederzettingen gaven ons dan weer een inkijk in het leven van de mensen die leven in de legendarische jungle.

Over deze Cruise in de kijker

Amazone expeditie, wat een ontdekking

Aanvankelijk dachten we dat 19 dagen over de Amazonerivier misschien wat eentonig zou worden, maar niets was minder waar. Het was absoluut en eigenlijk overwacht een heel afwisselende reis. Heel puur op vlak van natuur, echt een overweldigende ervaring.

Dit avontuur was een echte expeditiecruise. Gevarieerd, boeiend, leerrijk en  dagelijks twee zodiac excursies. We kwamen soms dagen niemand tegen. Enkel het schip en onze medepassagiers in een overweldigend natuurdecor.

Expeditieschip Hanseatic Inspiration

De Hanseatic Inspiration van Hapag-Lloyd Cruises is echt het geknipte expeditieschip voor deze afvaart van de Amazone, van Peru via Colombia naar Brazilië.

Ook de stad Manaus was een leuke afwisseling op deze reis. En soms was het niet moeilijk om raden waar de naam regenwoud vandaan kwam. De hemelsluizen konden letterlijk opengaan. Maar was nooit koud, zelfs plezant. En dan die zonsondergangen waarbij de hemel zo helemaal verkleurde en contrasteerde met de wolken, rivier en natuur.

Foto’s expeditie Amazone

Bekijk hieronder de foto’s van onze expeditie cruise over de Amazonerivier. Staat dit avontuur ook op jouw verlanglijst? Contacteer ons voor meer informatie.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren