Reisverslag Katrien: 3x op cruise met Holland America Line naar Alaska en Noorse fjorden

Cruise in de kijker bij Travel-Zone

Op zoek naar de ultieme fjordenervaring? Katrien maakte al drie keer een fjorden cruise met Holland America Line: één keer tijdens een Alaska cruise, twee keer naar de Noorse fjorden. Lees hier haar ervaring.

Over deze Cruise in de kijker

Alaska Cruise naar Glacier Bay: een onvergetelijke bucketlist-ervaring!

Ik koos voor een combinatie van een rondreis in de West Coast van Canada mét een Alaska cruise van rederij Holland America Line. Die combinatie was echt een adembenemende ervaring. Met geweldige excursies en safaritochten om walvissen, bizons en adelaars te spotten. En afhankelijk van het seizoen kan je ook beren zien. We werden keer op keer betoverd door de wilde schoonheid van dit gebied.

Onze excursie met een watervliegtuig over prachtige plekken was werkelijk een memorabele ervaring. En ook de excursies naar de getijdenpoelen waren een onverwachte traktatie. Een ware bucketlist ervaring was ongetwijfeld Glacier Bay. Niet alle rederijen kunnen dit aanbieden. Dat alles in de aangename sfeer van eigentijds en klassiek cruisen met de grandeur van weleer, maar wel met modern comfort. En heerlijk eten.

Met 75 jaar ervaring in Alaska en meer afvaarten dan welke andere rederij dan ook, is Holland America Line dé cruisespecialist voor deze bijzondere regio. Meer info over hun aanbod in Alaska >

2 Cruises naar de Noorse fjorden, 2 keer anders

Met Holland America Line heb ik ook twee mooie cruises naar de Noorse fjorden gedaan. De eerste cruise combineerde een citybreak in Oslo met fjordenverkenning, terwijl de tweede ons meenam naar Bergen, Ålesund en adembenemende fjorden.

Het vertrek vanuit Amsterdam was bovendien superhandig. Zo konden we zelfs met de trein gaan, wat het allemaal nog gemakkelijker maakte. De Noorse fjorden is een bestemming die iedereen minstens een keer in zijn leven moet ervaren.

Mijn fjordenavonturen met Holland America Line waren als een droom die uitkwam.

Staan Alaska en/of Noorwegen ook op je bucket list? Laat het ons weten. We delen graag onze ervaringen.

Een reisverslag van:

Katrien

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren