4 Riviercruises in Europa met VIVA Cruises

Riviercruises in de kijker bij Travel-Zone

VIVA Cruises by Cruise Selection verruimt je horizon langs de mooiste rivieren van Europa. Wij zochten deze 4 mooie vaarroutes voor je uit om te genieten van een zalige riviercruise door Europa

Over deze Riviercruises in de kijker

Riviercruise Donau: De Hoogtepunten

7 nachten met VIVA TWO, vanaf € 1.250 p.p.
Volle kracht vooruit naar de mooiste Donau-metropolen en hun betoverende architectuur en cultuur. Van middeleeuwse kastelen en sprookjesachtige burchten tot de wijnlandschappen van Wachau. Onderweg geniet je van de lokale lekkernijen. Sachertorte in Wenen, een origineel donker biertje in Bratislava en een stukje Hongaarse Baumkuchen in Boedapest.

Riviercruise Donau: De IJzeren Poorten

11 nachten met VIVA TWO, vanaf € 2.395 p.p.
Gebeten door de middeleeuwen? Op deze riviercruise over de Donau passeren talloze imposant burchten, kerken, kastelen en forten de revue. Van Belgrado, tot Boedapest en Wenen. Absolute hoogtepunt van deze reis is de pittoreske IJzeren Poort, een kloofdal die de natuurlijke grens vormt tussen Roemenië en Servië.

Riviercruise Rijn naar de Elzas

7 nachten met VIVA ONE, vanaf € 1.550 p.p.
Langs het prachtige landschap van het Midden-Rijndal wordt het echt romantisch op de Rijn. Ontdek de prachtige adellijke huizen van Koblenz, de Dom van Mainz en de kronkelende steegjes van de oude binnenstad van Boppard. En de rots van Loreley waar een bloedmooie nimf menig schipper betoverde, is een al even sprookjesachtige finish als de sage zelf.

Adventcruise op de Rijn

3 nachten met VIVA ONE, vanaf € 550 p.p.
Kerstwandelingen langs de Rijn, verlichte straatjes in gezellige oude stadjes, winterse landschappen … Een 3-daagse adventcruise met de VIVA ONE is een ideale uitstap om op te warmen voor de kerstperiode. Denk maar aan geroosterde amandelen knabbelen op de kerstmarkt van Keulen en de sfeervolle Christmas Garden van Koblenz.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren