13-Daagse Roadtrip Alaska met huurwagen met Tooku

Alaska roadtrip met huurwagen
Hoogtepunten Alaska in 13 dagen
Liever niet met de auto? Beleef dit avontuur dan per trein en bus!

Rondreis in de kijker bij Travel-Zone

Klaar voor een niet-alledaags avontuur? Tooku laat je graag op eigen houtje een andere wereld ontdekken, in alle comfort en met aandacht voor de fijnste details. Tijdens deze 13-daagse roadtrip met huurwagen doorkruis je het wilde Alaska. Land van beren en meren, gletsjers en bergketens. Waar de ruige natuur baas is.

Over deze Rondreis in de kijker

Jagende beloega’s

Na een dagje Anchorage, startpunt van je roadtrip, beland je in het schilderachtige Turnagain Arm. Het ondiepe water brengt een van de hoogste getijgolven ter wereld voort. Maar hou je ogen vooral open voor beloega’s die in de baai op zalm jagen.

Hondensledetocht in Alaska

Onder andere in Seward kan je kiezen uit verschillende excursies om je avontuur naar eigen smaak in te vullen. Ga op Bear Lake per kajak of kano op zoek naar arenden, ijsvogels en beren. Of kies voor het grote Alaska-avontuur: een hondensledetocht door de wildernis naar de voet van Resurrection Mountain.

Flightseeing: vliegexcursie Alaska Range

Bewonder de grote Alaska Range vanaf een adembenemend uitkijkpunt. En hou tijd vrij om de majestueuze uitzichten van Denali National Park in je op te nemen. Tijdens een sessie flightseeing aan boord van een klein vliegtuigje bijvoorbeeld. Fenomenaal om de besneeuwde toppen, grillige richels en de door gletsjers uitgehouwen valleien vanuit vogelperspectief te bewonderen.

Bizons & boottochten

In Fairbanks stap je aan boord van de Riverboat Discovery III. Geniet van een onvergetelijke boottocht op de Chena- en Tanana-rivieren op de enige authentieke stoomboot van Alaska.

Na de wilde bizons van Delta Junction, de Chugach Mountains en een weergaloos uitzicht op Worthington Glacier begin je aan de afdaling naar Valdez. Beleef magische momenten tijdens de boottocht door Prince William Sound en Columbia Glacier. Met wat geluk kan je hier zelfs bruinvissen, papegaaiduikers, zeeleeuwen en zeeotters spotten.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren