Silver Nova: het nieuwste schip van Silversea

Cruise in de kijker bij Travel-Zone

Op 14 augustus 2023 ging het nieuwste schip van Silversea, Silver Nova, te water. Het opvallende open, asymmetrische ontwerp van dit gloednieuwe cruiseschip transformeert de manier van cruisen met adembenemende, panoramische uitzichten die je dieper verbinden met elke bestemming. Binnen creëren prachtige glazen wanden van vloer tot plafond en glazen liften een gevoel van ruimte zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Bovendien word je verwend met uitgebreide gastronomische diners, het zalige Otium-wellnessconcept, de breedste selectie luxueuze suites en meer … De nieuwe referentie van een cruisevakantie.

Over deze Cruise in de kijker

Verander je manier van cruisen

Wanneer je de wereld van Silver Nova binnenstapt, zal het schip je idee van ultraluxe cruises transformeren – letterlijk je perspectief veranderen op plaatsen waarvan je altijd al hebt gedroomd om ze te zien.

Binnen geven de prachtige kamerhoge glazen wanden en elegante glazen liften soms het gevoel dat je helemaal niet op een schip zit. Ze tilt ook Silversea’s kenmerken van butlerservice, zalige Otium-wellness en gastronomisch dineren naar een hoger niveau.

De Silver Nova biedt u de breedste selectie ooit van luxueuze suites, zodat u altijd keuze te over heeft.

Nova-manier

Overal waar je kijkt op de  Silver Nova, ontdek je nieuwe designaccenten die je zintuigen prikkelen. Ontworpen vanaf het water om elk aspect van uw reiservaring te verbeteren, zit dit nieuwe cruiseschip vol verrassende manieren om het gevoel over te brengen dichter bij elke kustlijn te zijn en meer ondergedompeld te zijn in uw omgeving.

Trouw aan haar naam, is de Nova-manier om de wereld te zien, bekende plaatsen nieuw te laten aanvoelen en nieuwe plaatsen buitengewoon te laten voelen – in elk opzicht is ze voorbestemd om de manier waarop we cruisen voor altijd te veranderen.

EEN NIEUWE REFERENTIE VOOR LUXE CRUISES

Silver Nova voer 14 augustus 2023 voor het eerst uit en startte meteen met een uitgebreid mediterraans seizoen, gevolgd door cruises naar Amerika, Alaska, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Tot het voorjaar van 2025 is er een gevarieerd programma van vaarroutes wereldwijd voorzien. Contacteer ons voor meer info over de vele opties.

 

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren