Silverjet: de nieuwe brochures zijn er!

Ontdek de nieuwe brochures van Silverjet bij Travel-Zone

Silverjet richt zich vooral op de reiziger die kiest voor een hoge mate van luxe, comfort, kwaliteit, service en flexibiliteit. Als zelfstandige reisorganisator met meer dan 10 jaar ervaring en expertise garanderen ze hun reiziger naast een vergaande service, een onderscheidend aanbod in de allerbeste kwaliteit reisconcepten en 100% objectieve informatie.

De nieuwe brochures van Silverjet

Op zoek naar de nieuwe brochures van Silverjet? Travel-Zone helpt je graag kiezen uit het aanbod. Dankzij onze jarenlange ervaring in het boeken van Silver Jet vakanties voor onze klanten en een team van experts, kunnen we je helpen bij het vinden van de perfecte vakantie voor jou. Boek dus zeker je volgende vakantie uit het aanbod van Silverjet bij Travel-Zone.

Zomerzon Europa 2023

Ontdek de wereld van Silverjet vol comfort, service en stijl. Al 25 jaar selecteert hun uiterst professionele team alle vakantieonderdelen tot in de kleinste details, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie op fantastische locaties met een sublieme verzorging en excellente gastronomie.

Blader door de zomerzon Europe brochure van Silverjet

Verre reizen 2023-2024

De een zoekt absolute rust in een omgeving van witte stranden.
Voor een ander is een familiehotel met veel sportieve activiteiten en een uitstekende ‘kids club’ de beste keuze. Silverjet helpt u op weg door aan de hotels uit hun collectie thema’s toe te kennen. Zo kunt u ultiem gaan genieten op een manier die bij u en uw reisgezelschap past.

Bekijk de brochure verre reizen van Silverjet

Local Colours

De derde editie Silverjet-editie van Local Colours, speciaal voor de fi jnproevers en levensgenieters. Een selectie van hotels welke garant staan voor een ontspannen vakantie in een aangename sfeer. Wanneer heeft u voor het laatst écht genoten van pure rust en ontspanning? Zelfs op vakantie komen we vaak maar moeilijk los van de dagelijkse hectiek. Daarom laten wij u graag kennis maken met ons vernieuwde aanbod van veelal unieke kleinschalige boutique hotels. Elk met een eigen karakter, vaak gelegen in een natuurlijke omgeving en weg van alle drukte.

Blader door de Local Colours brochure van Silverjet

Over Silverjet

De onafhankelijkheid in vrije keuze is je belangrijkste voordeel. Hierdoor kan Silverjet het beste ter wereld aanbieden. Silverjet biedt de keuze uit de mooiste en meest stijlvolle hotels, zorgvuldig geselecteerde accommodaties op vele bestemmingen binnen en ver buiten Europa.

Waarom reizen met Silverjet?

  • Executive Lounge op Brussel, Schiphol en Düsseldorf
  • Privétransfer ter plaatse
  • 20 kilo ruimbagage

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren