The Andean Explorer: luxe treinreis door Peru

Belmond The Andean Explorer exterieur (4)

Luxe Treinreis in de kijker bij Travel-Zone

Met The Andean Explorer maakt u een van de hoogste treinreizen op aarde. Deze bijzondere privétrein rijdt in Peru en neemt u in 3 dagen en 2 nachten mee vanuit Cusco via Puno naar Arequipa (UNESCO Werelderfgoed) dwars door een van de meest adembenemende landschappen ter wereld. Van Cusco, de oude hoofdstad van het Incarijk – over de hoogste vlaktes van de Andes – tot het prachtig gelegen Titicacameer. Maak van de gelegenheid gebruik om de uitgestrekte Colca Canyon te verkennen en ga dan verder naar Arequipa. Het is ook mogelijk om deze reis in omgekeerde richting te maken, van Arequipa naar Cusco.

Over deze Luxe Treinreis in de kijker

The Belmond Andean Explorer, a Belmond Train

Alle 35 luxe ingerichte compartimenten zijn voorzien van eigen badkamer met douche, kleine kledingkast, air conditioning, zuurstoftanks met maskers en 24 volt stopcontacten.

Vanwege het ruimtegebrek in de cabin kunt u voor de 3-daage treinreis alleen een handbagage koffer meenemen. Uw grote koffer wordt opgeslagen in het bagagerijtuig, die tijdens de reis met behulp van het treinpersoneel kan worden bereikt.

De trein beschikt verder over twee restaurantrijtuigen, een gezellige lounge- en een oberservatierijtuig. Tijdens de reis zijn alle maaltijden, alle non-alcoholische dranken en een selectie aan alcoholische dranken inbegrepen.

Restaurantrijtuigen in de Belmond Andean Explorer

De Belmond Andean Explorer beschikt over 2 luxe en stijlvol ingerichte restaurantrijtuigen waar heerlijke maaltijden geserveerd worden. Menu’s zijn vakkundig ontworpen door de chef-koks van Belmond Hotel Monasterio, Cuzco. In de menu’s wordt veel gebruik gemaakt van lokale ingrediënten.

Lounge- en Observatierijtuig in de Belmond Andean Explorer

In de gezellig lounge kunt u heerlijk ontspannen, genieten van entertainment en nieuwe vrienden ontmoeten onder het genot van een cocktail.

Vanaf het observatiedek in de achterste wagon van de trein kunt u prachtig uitkijken over het steeds veranderende landschap.

Sparijtuig in de Belmond Andean Explorer

Uniek aan boord van de Belmond Andean Explorer is het Picaflor Spa rijtuig. De behandelkamers bieden verwennerij op maat met exclusief ontworpen therapieën. Er wordt gebruik gemaakt van het gerenommeerde Germaine de Capuccini-assortiment. Ook worden er behandelingen gedaan met lokale kruiden.

 

Bestemming(en):

Soort reis:

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren