Waarom een yachting cruise met SeaDream Yacht Club?

All-inclusive yachting cruise
Exclusief gevoel van een eigen luxejacht
Kleine luxeschepen (slechts 56 kajuiten)
Intieme cruise ervaring vol verwennerij, inclusief sterrenkeuken en watersporten

Cruise in de kijker bij Travel-Zone

Cruisen met SeaDream Yacht Club draait vooral om beleving. Alsof je aan boord bent van je eigen luxejacht. Zo is op de intieme boetiekschepen SeaDream I en II slechts plaats voor 112 gasten. De maar liefst 95 crewleden bezorgen je een exclusieve jachtervaring met een ongezien oog voor detail. De volledige bemanning kent zelfs jouw favoriete dessert.

Over deze Cruise in de kijker

Yachting cruise tussen privéjachten

Dankzij hun jachtformaat mogen de SeaDream-schepen aanmeren in intieme aanleghavens en marina’s. Waar je ook voor anker gaat, je ligt steeds tussen luxueuze privéjachten. Compleet onbereikbaar voor andere cruiseschepen.

Yachting cruise Middellandse Zee in de zomer

In de zomer geniet je met SeaDream honderduit van de mediterrane sfeer. Van mondaine badplaats Saint-Tropez en exclusieve jachthaven Puerto Banús in Marbella, tot het kleine Portofino en pittoresk eiland Elba in Italië.

Benieuwd naar onze selectie yachting cruises naar de Middellandse Zee?

Yachting cruise Caraïben in de winter

‘s Winters vaar je met SeaDream naar de goed bewaarde geheimen van de Caraïben. Waar grote schepen niet geraken. Zoals het kleine, Nederlandse eiland Saba bij Sint Maarten. Of Union Island in de Kleine Antillen: meer dan eens het Tahiti van de Caraïben genoemd.

In de Britse Maagdeneilanden beland je zelfs op Jost Van Dyke. Een vulkanisch eiland met nog geen 300 inwoners, waar de luxejachten langs het strand van White Bay liggen te dobberen.

Ontdek hier onze favoriete yachting cruises naar de Caraïben.

Verboden terrein voor grote schepen

Ook op enkele bijzondere vaarroutes zoals het Kanaal van Korinthe hebben kleine schepen zowat het alleenrecht. De lijnrechte vaarweg van zo’n 6 km tussen Piraeus en de Golf van Korinthe is slechts 8 m diep en 23 m breed.

Verboden terrein uiteraard voor grote schepen die volledig rond de Peloponnesos moeten varen, maar met SeaDream kan je hier wel langs. Vanop het dek kan je de rotswanden van het smalle kanaal zelfs bijna letterlijk aantikken.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren