Top 5 golfbestemmingen van onze nieuwe collega en golfspecialist Dominique

Golfvakantie in de kijker bij Travel-Zone

Mogen we je onze nieuwe collega Dominique, specialist golfreizen, voorstellen? “Gepassioneerd door golf heb ik het voorrecht gehad enkele van ’s werelds meest buitengewone golfbanen te verkennen. Hier lees je mijn persoonlijke top 5 golfbestemmingen, elk doordrenkt met mijn eigen ervaringen en passie voor golf.”

Over deze Golfvakantie in de kijker

Ontdek de top 5 golfbestemmingen van golfspecialist Dominique!

De passie voor golf ontdekte ik na mijn studies, rond mijn 24e. Hoewel ik een decennium lang druk was met werk en kinderen, werd rond 2010 het vuur opnieuw aangewakkerd toen mijn kinderen, die destijds beiden deel uitmaakten van het nationale jeugdteam, zich ook op de golfbaan begaven. Een periode waarin ik talloze golfbanen heb mogen ontdekken! Hier is mijn persoonlijke top 5!

1. Golfen op Mauritius: Anahita & Ile aux Cerfs

Naast een droombestemming voor honeymooners is Mauritius met zijn hagelwitte stranden al meermaals verkozen tot het beste eiland ter wereld voor een golfvakantie.

Mijn favoriete golfbaan op Mauritius? Anahita Golf Club & Resort, zorgvuldig ingebed in de tropische omgeving, tussen weelderige bergen en een kristalheldere lagune. Van de 18 holes, liggen er 6 vlak naast de oceaan die leiden naar een laatste slag die tot de spectaculairste ter wereld behoort.

Ook Ile aux Cerfs, ontworpen door een golflegende Bernhard Langer, behoort tot de mooiste golfbanen ter wereld. Alle 18 holes kijken uit over de oceaan.

2. Golfvakantie Toscane: Castiglion del Bosco Golf Club

Castiglion del Bosco Golf Club is een private golfclub waar je enkel als lid of op uitnodiging kan spelen. Ik had het privilege om daar te mogen spelen met vrienden die daar lid zijn.

De exclusiviteit van de locatie is ongeëvenaard. Castiglion del Bosco Golf Club is de enige private golfclub in Italië op een Unesco Werelderfgoedsite. Historische charme plus ook een golfervaring doordrenkt met Toscaanse schoonheid. Alle elementen zijn aanwezig voor een fantastische golfvakantie in Toscane!

3. Golfen in Dubai & Abu Dhabi: The Els Club Dubai & Yas Links Abu Dhabi

Abu Dhabi en Dubai zijn de perfecte winterbestemmingen voor golfreizen. Een golfvakantie met een spelletje golf in Yas Links Abu Dhabi is mijn absolute favoriet, al blijft mijn Dubai golfreis altijd bijzonder. Ik speelde een hole-in-one in The Els Club Dubai, wat trouwens werd vereeuwigd in de inkomhal. Ongetwijfeld een van mijn mooiste vakantieherinneringen.

4. Portugal: Monte Rei Golf & Country Club

Op zoek naar de ideale golfvakantie in Portugal? Monte Rei Golf & Country Club in de Oost-Algarve is met de Jack Nicklaus Signature Course de absolute nummer 1 golfbaan van Portugal. In Monte Rei geniet je van begin tot eind van een luxe golfervaring. Ongeëvenaarde kwaliteit en service, verspreid over 1.000 hectare tussen de Serra do Caldeirão bergen en de Atlantische Oceaan.

5. Evian Resort Golf Club in Frankrijk

Evian Resort Golf Club is mijn favoriet voor een golfvakantie in Frankrijk. Een golfparadijs gelegen aan het betoverende Meer van Genève. Deze baan heeft niet alleen een adembenemende omgeving maar heeft ook de allure van het hosten van prestigieuze toernooien.

De 6-holes Lake Course is zowel voor ervaren als beginnende spelers een perfect oefenterrein om hun swings te oefenen. Ideaal om een familievakantie met golfen te combineren. Je geniet van een golfprogramma van zes trainingsmodules op maat, uitgedokterd door David Leadbetter, een van de meest gerenommeerde golfinstructeurs ter wereld.

Andere topbestemmingen voor een golfvakantie

Deze top 5 is slechts het topje van de ijsberg in voor een ideale golfvakantie. Mijn passie voor reizen, nieuwe bestemmingen verkennen en golf heeft me al naar tal van andere geweldige locaties gebracht. Ik denk maar aan golfen in de Peloponnesos: Costa Navarino in Griekenland, of Marbella Club Golf Resort in Spanje, mijn topfavoriet voor een golfvakantie in de Costa del Sol.

Bucketlist golfbestemmingen

Op mijn golf bucketlist staan nog enkele onmisbare bestemmingen zoals:

  • Golfen in Pebble Beach in Californië
  • Old Head Golf Links in Ierland
  • Casa de Campo Resort & Villas: Teeth of The Dog, Links and Dye Fore, mijn gedroomde golfvakantie in de Dominicaanse Republiek
  • Fancourt voor een golfvakantie in Zuid-Afrika

Hoe ziet jouw ideale golfvakantie eruit?

Als specialist in golfreizen bij Travel-Zone realiseer ik graag jouw ideale golfvakantie.

Contacteer me om jouw reiswensen en golfdromen te bespreken.

Een reisverslag van:

Dominique

Bestemming(en):

Soort reis:

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren