Actieve vakantie in Curaçao

Familievakantie in de kijker bij Travel-Zone

Aan mogelijkheden voor toffe activiteiten geen gebrek op Curaçao! Just for fun of met een flinke dosis actie en adrenaline?! Duiken in Caribische diepten? De golven bedwingen tijdens een kitesurfsessie? Een balletje slaan in de bries van de passaatwind? De tintelende runner’s high van een marathon? Allemaal mogelijk in dit sportieve paradijs! En na de inspanning kan je er uiteraard ook heerlijk luilekkeren.

Over deze Familievakantie in de kijker

Waterwaaghalzen, opgelet!

Onder water kan je op maar liefst 70 snorkel- en duiklocaties de uitdaging aan gaan. Maar ook boven de golven beleef je voldoende actie. Een van de beste plekken voor kitesurfers is Sint Joris Baai. Van beginners tot pro’s: iedereen is welkom. Het water is rustig en de wind waait van zee richting land: ideale condities dus. Of ga je liever suppen? De keuze is aan jou!

Hiking & biking

Curaçao biedt heel wat mogelijkheden om de natuurlijke schoonheid van het eiland te voet te ontdekken. Neem deel aan tal van indrukwekkende hikes. Liever een fietsavontuur? Verschillende mountainbikepaden laten je heel wat moois zien. Dwars door de zoutpannen, de ruige noordkust en de voormalige plantages.

Hou je van loopevents?

Meet je met andere hardlopers tijdens de KLM Curaçao Marathon, jaarlijks eind november. Je kan ook 5 km, 10 km of halve marathon doen.

Het parcours van de KLM Curaçao Marathon voert je langs èn over de parels van het Caribische eiland, zoals de ‘swinging old lady’, de tropische kustlijn en de wereldberoemde pontjesbrug. De 11e editie van de KLM Curaçao Marathon vindt plaats op 23 en 24 november 2024.

Tip: vanaf 5 november 2024 lanceert TUI fly een directe verbinding naar Curaçao vanuit Brussel. Ideaal dus!

 

Golfen tussen de golven

Curaçao telt drie golfbanen, elk met een uniek karakter. Old Quarry Golf Course is een 18-holesgolfbaan in een onvergetelijke setting, met uitzicht op de Caribische Zee en de lagune Spaanse Water. Op de green van Blue Bay Golf kan je al even tropisch golfen.

Curaçao Golf & Squash Club is dan weer de oudste baan van het eiland, met een centrale ligging in Emmastad. Een en al historie, charme en karakter, al sinds de jaren 30. Zin in een golfvakantie in Curaçao?

Bestemming(en):

Soort reis:

Deel dit bericht:

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren