India: waar alle zintuigen geprikkeld worden met Travelworld

Bezichtig de bekende Taj Mahal
Slenter door de roze stad Jaipur
Spot de Bengaalse tijger, Indische olifant, Indische neushoorn en andere dieren tijdens een safari.
India

Familievakantie in de kijker bij Travel-Zone

Subtiel of hals-over-kop,je raakt gegarandeerd in de ban van India, de nieuwste bestemming in het aanbod van Travelworld. Niemand beter dan India-expert Prashant om je deze kleurrijke bestemming te laten ontdekken. Dankzij zijn Indische roots en talloze bezoeken aan het land van zijn voorouders, kent hij India door en door.

Ontdek India tijdens de 8-daagse privé rondreis “De Gouden Driehoek van India”. Of is de 15-daagse privé rondreis “Klassiek Rajasthan, Noord-India” meer iets voor jou?

Over deze Familievakantie in de kijker

Delhi

Zo goed als elke Indiareis begint in de bruisende hoofdstad Delhi. Hier word je meteen ingepakt door de fascinerende geschiedenis en cultuur van India. Bezoek de oude stad met zijn kronkelende straatjes en levendige markten, het iconische Rode Fort en de indrukwekkende Jama Masjid, de grootste moskee van het land. We raden ook aan om met een gids door de steegjes te dwalen en het verleidelijke streetfood te proeven.

Wereldwonder Taj Mahal

Wie India zegt, zegt de Taj Mahal. Het wit-marmeren mausoleum is zonder twijfel een van de meest fascinerende meesterwerken van het land, en bovendien een van de zeven nieuwe wereldwonderen. Gebouwd in opdracht van keizer Shah Jahan als eerbetoon aan zijn geliefde vrouw Mumtaz Mahal. We adviseren om hier vroeg in de ochtend naartoe te gaan. Zo ontloop je de grote drukte, en de ochtendgloed maakt het extra romantisch.

Roze stad

Nog een favoriet is Jaipur. De roze stad met sprookjesachtige paleizen. Een bezoek aan het Amber Fort mag hier niet ontbreken, een prachtig fort op de heuveltop met een al even prachtig uitzicht over de stad. Andere tips zijn het City Palace en Jantar Mantar, het grootste gebouwde astronomische observatorium ter wereld. Of wat dacht je ervan om te kamperen onder de sterren in de adembenemende woestijn in Rajasthan?

Pelgrimsoord Varanasi

Langs de oevers van de heilige rivier de Ganges ligt Varanasi, een van de oudste steden van de wereld. In dit belangrijke pelgrimsoord kan je getuige zijn van eeuwenoude hindoerituelen. Kies voor een boottocht bij zonsopgang om de stad en de rivier in volle glorie te zien ontwaken.

Safari in India

Wist je trouwens dat je ook voor een safari in India terechtkan? Van de verschillende nationale parken en wildreservaten met unieke fauna en flora is Ranthambore National Park in Rajasthan een van de bekendste. Trek eropuit en spot de Bengaalse tijger, Indische olifant, Indische neushoorn en andere bijzondere dieren.

Ook de Kerala Backwaters in het zuiden van India zijn een aanrader voor natuurliefhebbers. Het netwerk van waterwegen, kanalen en lagunes vormt een prachtig natuurgebied met weelderig groene landschappen en een uniek ecosysteem. Tijdens een cruise met overnachting aan boord zie je de meest magische landschappen aan je voorbijglijden.

Hoe wil jij India ontdekken?

We kruiden je Travelworld-avontuur naar India graag met extra unieke ervaringen. Een traditionele bruiloft bijwonen, yoga aan de voet van de Himalaya, thee plukken op een authentieke plantage …

Travelworld heeft tal van opties en reisideeën om je reis naar wens aan te passen.

Contacteer ons voor meer informatie over jouw India rondreis.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren