4-daagse luxe treinreis naar Victoria Falls – met Rovos Rail

De beroemde Victoria Falls watervallen
Alle excursies inbegrepen
Uitstekende service en maaltijden
Nostalgische luxe aan boord van de Pride of Africa

Luxe Treinreis in de kijker bij Travel-Zone

Een luxe treinreis naar Victoria Falls. Per luxe privétrein uit Pretoria met Rovos Rail. Tijdens deze 4/5-daagse reis verblijft u 3/4 nachten in de trein.

  • VERTREKPUNT Pretoria of Victoria Falls
  • Vanaf 2.198,-

 

Over deze Luxe Treinreis in de kijker

Deze reis begint in Pretoria als de trein vertrekt van het fraaie Rovos Rail Station dat de uitstraling en sfeer van de jaren ’30 heeft. De trein slingert zuidelijk langs Johannesburg en rijdt door Zimbabwe in noordelijke richting. De trein rijdt langs Hwange National Park, een rijk en divers wildreservaat waar u vanuit de trein wild kunt spotten.

Er wordt gestopt voor een safaririt in open voertuigen. De treinreis gaat verder en eindigt in Victoria Falls aan de machtige Zambezi rivier.

Hier zijn veel excursie-mogelijkheden waaronder een boottocht, wildwatervaren, verschillende safari’s en helikoptervluchten.

Op een aantal vertrekdata doet de trein er 1 dag langer over. U brengt dan een extra bezoek aan Matobo National Park.

Uw verblijf

Tijdens deze 4/5-daagse reis verblijft u 3/4 nachten in de trein. Indien gewenst kunnen wij dit arrangement, geheel naar uw wensen, uitbreiden met extra hotelovernachtingen, excursies en autohuur. Dit kan aan het begin en einde van uw treinreis.

Deze reis kunt u maken op basis van een Pullman, Deluxe of Royal Suite aan boord van de Rovos trein.

Praktische reisinformatie

Over de trein

U reist aan boord van de ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail. Geniet van het comfort en de nostalgie aan boord, die oude tijden doet herleven.

Rovos Rail

Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool voor stijlvolle treinreizen in Zuidelijk Afrika. De ‘Pride of Africa’ is dan ook de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel op uw reis door Zuidelijk Afrika. Aan boord geniet u van vijfsterren service en een uiterst comfortabel compartiment. Met deze trein beleeft u zelf de gouden eeuw van het treinreizen! 

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren