Silver Ray: nieuw vlaggenschip van Silversea in aantocht

Zusterschip van de Silver Nova
Maidon Season Zomer 2024
Cruises Middellandse Zee

Cruise in de kijker bij Travel-Zone

Zet je schrap voor Silver Ray. Het zusterschip van de Silver Nova arriveert in de zomer van 2024 en start deze zomer zijn maiden season met enkele prachtige cruises in de Middellandse Zee.

Over deze Cruise in de kijker

Luxeschip Silver Ray

Silver Ray weerspiegelt elk aspect van haar zusterschip, Silver Nova, inclusief een baanbrekend, asymmetrisch ontwerp en buitengewoon gebruik van glas in zowel openbare ruimtes als in suites voor ononderbroken uitzichten, waar je ook bent!

Bovendien is Silver Ray een van de ruimste schepen ooit gebouwd, met een uitzonderlijk hoge ruimte-tot-gast-verhouding, en toch een ontzettend wendbaar schip voor luxe cruises.

Lichtrijke suites

De baanbrekende architectuur van Silver Ray biedt plaats aan 13 verschillende suitecategorieën – allemaal met privébalkons en butlerservice – inclusief nieuwe achterste suites die adembenemende 270º-uitzichten bieden.

Ruime openbare ruimtes

Van de ononderbroken uitzichten op het zwembaddek tot een toonaangevende variëteit aan bars en lounges, het uniek ruime ontwerp van Silver Ray bevordert een sterk gevoel van gemeenschap aan boord.

Verfijnde cuisine aan boord

Negen eetgelegenheden – meer dan elk ander ultraluxe schip – bieden formele en informele opties, signature restaurants waaronder Frans, Italiaans en Aziatisch, en een uitgebreider aanbod van groene keuken.

S.A.L.T. Chef’s Table

Een intieme, interactieve eetervaring die elke avond wordt gehost voor maximaal 18 gasten, met een samengesteld menu van kleine gerechten met wijnarrangementen en ambachtelijke cocktails. Alleen beschikbaar op Silver Ray en Silver Nova.

Culinaire cruises met S.A.L.T van Silversea

De zeer meeslepende Sea And Land Taste-programma verbindt je met mensen en culturen via de keuken. Bedacht door Adam Sachs, voormalig hoofdredacteur van Saveur Magazine, is S.A.L.T. een aan boord gevestigd ecosysteem van gastronomische ontdekking en meeslepende excursies aan wal.

S.A.L.T. op zee

Beschikbaar aan boord van Silver Moon, Silver Dawn, Silver Nova en binnenkort Silver Ray, nodigen speciale locaties je uit om je smaakpapillen mee te nemen op een reis naar de S.A.L.T. Bar en S.A.L.T. Kitchen om ambachtelijke cocktails en op de bestemming gerichte lokale gerechten te ontdekken.

Kookworkshops van S.A.L.T. Lab

Een echt interactief kooklaboratorium, het S.A.L.T. Lab is een professionele keuken waar je kunt deelnemen aan sessies in kleine groepen om niet alleen te leren hoe je een recept moet bereiden, maar ook om de herkomst, erfgoed en belangrijkste ingrediënten te begrijpen.

S.A.L.T. Experiences aan land

Tijdens een S.A.L.T.-excursie zou je bijvoorbeeld een Mallorcaans familie-landgoed kunnen bezoeken voor een wijnproeverij en lunch, op een (en eet) avontuurlijke tocht gaan in Puglia, de geheimen van een werkende biologische boerderij in Griekenland ontdekken, of je hand proberen te leggen op banketbakkerij in Sicilië.

Maiden Saison Silver Ray: Cruises Middellandse Zee

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren