Southern Cross: 11-daagse treinreis door Zuidelijk Afrika – Pretoria – Victoria Falls

11 Nachten
2.500 km
Pretoria - Victoria Falls
Victoria Falls - Pretoria
Nostalgische luxe aan boord van de Pride of Africa
Alle excursies inbegrepen

Reis de Southern Cross, een panoramische reis van 11 nachten door Zuid-Afrika, eSwatini, Mozambique en Zimbabwe. Als je tijdig boekt geniet je van 20% korting OF ontvang twee nachten gratis accommodatie in Victoria Falls, een helikoptervlucht over de watervallen en een enkele reis vlucht tussen Johannesburg/Kaapstad en Victoria Falls.

Reis door de Drakensbergen om deel te nemen aan de Panoramaroute met een safari in Kruger.

Tour door Maputo, de hoofdstad van Mozambique, voordat je het bergachtige koninkrijk eSwatini gaat verkennen. Geniet van een gamedrive (jeepsafari met gids) in Kapama en een bezoek aan een centrum voor bedreigde diersoorten en het Great Zimbabwe Monument.

Tour Antelope Park en Matobo National Par, een werelderfgoedlocatie. Ga verder naar Hwange voor gameviewing (safari) voordat je aankomt in Victoria Falls voor een wandeltocht door het dorp en de donderende watervallen.

Sluit af met een cruise bij zonsondergang op de machtige Zambezi.

 

 

Praktische reisinformatie

Over de trein

U reist aan boord van de ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail. Geniet van het comfort en de nostalgie aan boord, die oude tijden doet herleven.

Rovos Rail

Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool voor stijlvolle treinreizen in Zuidelijk Afrika. De ‘Pride of Africa’ is dan ook de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel op uw reis door Zuidelijk Afrika. Aan boord geniet u van vijfsterren service en een uiterst comfortabel compartiment. Met deze trein beleeft u zelf de gouden eeuw van het treinreizen! 

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren