Vlieg rechtstreeks uit Brussel naar Singapore: toegangspoort naar Zuidoost-Azië

Verre reis in de kijker bij Travel-Zone

Na 20 jaar afwezigheid is Singapore Airlines (SIA)  teruggekeerd naar Brussel met de lancering van rechtstreekse vluchten tussen Brussel en Singapore. De langverwachte inaugurale vlucht vertrok zaterdag 6 april 2024 om 12u10 vanaf Brussels Airport naar Singapore Changi Airport.

Over deze Verre reis in de kijker

Toegangspoort naar heel Zuidoost-Azië

Singapore is een nieuwe inspirerende bestemming voor vakantiegangers en een toegangspoort naar heel Zuidoost-Azië. De stadstaat Singapore staat bekend om haar verschillende groene parken, de diversiteit in haar wijken, haar gastronomie, luxueuze winkelstraten, uitstekend openbaar vervoer en gezinsvriendelijke attracties.

 

Hoteltips voor Singapore

4 rechtstreekse vluchten per week

Singapore Airlines zal vier keer per week vliegen tussen Brussels Airport en Singapore. De vluchten worden uitgevoerd met de langeafstandsvariant van de Airbus A350-900-vliegtuigen, hiermee biedt SIA haar passagiers een reiservaring van wereldklasse. Met 253 stoelen in drie cabineklassen, waaronder 42 stoelen in Business Class, 24 in Premium Economy Class en 187 in Economy Class, kunnen passagiers de bekroonde cabineproducten ervaren en de ongeëvenaarde gastvrijheid van het cabinepersoneel van SIA.

Vliegen met Singapore Airlines, wereldklasse

“Ik ben heel blij om Singapore Airlines te verwelkomen op Brussels Airport. Singapore Airlines is een premium luchtvaartmaatschappij van wereldklasse, gekend om haar uitstekende dienstverlening voor haar passagiers. Als een belangrijke toegangspoort naar Azië is Singapore een belangrijke nieuwe bestemming in ons groeiende Aziatisch netwerk. SIA zet sterk in op de passagierservaring, maar ook op duurzaamheid en zal de vluchten uitvoeren met de langeafstandsversie van de Airbus A350-900, één van de meest energie-efficiënte en stille toestellen in zijn categorie”, zegt Arnaud Feist, CEO van Brussels Airport Company.

 

Bestemming(en):

Soort reis:

Deel dit bericht:

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren