Wat mag je verwachten op expeditiecruise naar Spitsbergen en Groenland met Silversea?

Expeditiecruise in de kijker bij Travel-Zone

Benieuwd naar een Silversea expeditiecruise naar Arctica en Groenland? In onderstaand filmpje vertel Conrad Combrink – Senior Vice President of Expeditions, Turnaround Operations and Destinations Management bij Silversea – er graag meer over. Hoe Silversea zijn expeditie cruises naar Arctica en Groenland blijven verbeteren door continu onderzoek te doen naar hun bestemming door scouting missies. Waarom hij verliefd is op de Arctic, en over zijn favoriete wild dier die van de Arctic. En verrassend genoeg, het is niet de ijsbeer of de walrus …

Over deze Expeditiecruise in de kijker

Hoe luxe expeditie rederij Silversea zich onderscheidt

Silversea is een pionier in ultra-luxe expeditiereizen. Met intieme schepen, luxueuze suites en zeer persoonlijke ervaringen, zorgt Silversea voor een ongeëvenaarde expeditie ervaring. Voeg daar hun diepgaande kennis van extreme bestemmingen en expedities aan toe, samen met het hoogste comfort en op maat gemaakte service aan boord van onze schepen, en je hebt de Silversea formule voor onvergetelijke expeditiecruises.

Doorgedreven expertise over Arctica

Silversea staat bekend om hun toonaangevende kennis van buitengewone bestemmingen over de hele wereld en om deze aan onze gasten aan te bieden met spannende expedities. Met meer dan 15 jaar ervaring in het verkennen van de Arctische regio, en de expertise van hun experts, openen de Silversea expedities de deuren naar het polaire rijk, in ultieme veiligheid en comfort.

De Silversea vloot van gespecialiseerde expeditieschepen is state-of-the-art en geeft je toegang tot enkele van de meest afgelegen hoeken van de planeet. Ze openen een schat aan routes en mogelijkheden terwijl je geniet van je expedities in luxueus comfort.

Gepersonaliseerde expeditie ervaring

Silversea verkent de meest afgelegen en geïsoleerde regio’s ter wereld al langer dan enige andere luxe rederij, met een ongeëvenaarde expertise die uitzonderlijke niveaus van persoonlijke betrokkenheid biedt.

Elke expeditie wordt gehost door een gepassioneerd team van experts met specifieke kennis van de reisroute: specialisten in mariene biologie, ornithologie, geschiedenis en meer, die zorgen voor jouw veilige toegang en verrijkende ontdekkingen in onbekende bestemmingen.

Intieme expeditieschepen & ongeëvenaarde service

De flexibele ijsklasse-schepen van Silversea hebben toegang tot gebieden van de Arctische regio waar anderen eenvoudigweg niet kunnen komen.

De expeditieschepen bieden plaats aan maximaal 274 gasten, afhankelijk van het schip, voor het hoogste niveau van persoonlijke service mogelijk. Van de grote en aangename openbare ruimtes tot een breed scala aan internationale gastronomische en speciale eetgelegenheden, bieden de cruise schepen je een gevoel van luxe en ruimte.

Bij Silversea genieten alle gasten 24 uur per dag toegewijde butlerservice te bieden – in alle suites.

In de Arctische regio maken de experts de expeditie

Silversea heeft een van de beste teams van experts in expeditiecruises samengesteld om je te helpen bij het ontdekken en verkennen van alle verborgen geheimen van de Arctische regio. Van zijn unieke wildlife tot zijn adembenemende landschappen en zeegezichten.

Alle excursies zijn inbegrepen in jouw cruise, dus voel je vrij om er zoveel te genieten als je wilt. Silversea expedities hebben een van de hoogste verhoudingen van expeditiepersoneel tot gasten in de expeditiecruise-industrie, wat betekent dat elke enkele reis tot wel 28 gekwalificeerde specialisten heeft die al jouw avonturen met ons nog specialer maken.

Geselecteerd om bij jouw reisbestemmingen te passen, bieden de Silversea teams een verscheidenheid aan historici en experts, van biologen tot ornithologen, geologen tot fotografen, die ervoor zorgen dat elke ervaring die je hebt tijdens jouw reis memorabel en opmerkelijk is. Of je nu op zoek bent naar die perfecte belichtingsinstelling voor een foto, de naam moet weten van die vogel die je aanstaart vanaf een rotsuitstulping, of gewoon wat meer wilt weten over het lokale gebied, je zult altijd iemand vinden om je vragen te beantwoorden.

Boek je Silversea expeditie bij Travel-Zone

Bij Travel-Zone geloven we dat een reis meer is dan alleen bestemmingen bezoeken; het gaat om unieke ervaringen en onvergetelijke herinneringen. Met Silversea kun je verder gaan dan de gebruikelijke reiservaring en een wereld van ongeëvenaarde luxe en avontuurlijke ontdekkingen ervaren.

Lees zeker ons reisverslag over onze Silversea expeditie naar arctisch Canada. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw volgende reis met Silversea te plannen en laat ons je helpen bij het creëren van een reis die je nooit zult vergeten.

Bestemming(en):

Soort reis:

Uit het aanbod van:

Interesse?

Deel dit bericht:

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Bezoek ons

Turnhoutsebaan 532, 2970 Schilde

Bel ons

03 383 23 10

Mail ons

info@travel-zone.be

Contactinfo

en openingsuren